Nea Tudorel, comicul constituționalist trist de la Iași

  • Sunt un ministru independent, fac parte dintr-un Guvern, deci chiar nu mă consider un om politic.
  • Procurorii au uitat de acest articol 132 şi nu prea au fost sub autoritatea ministrului Justiţiei.

Acum, pentru reimprospatarea memoriei constitutionalistului domn independent politic, care o cunoaste atat de pro-fund incat a incalcat deja Constitutia , art. 132 – Statutul procurorilor suna asa

  • (1) Procurorii îşi desfăşoară activitatea potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justiţiei.

Atat as dori sa-mi explice domnul coleg al intelighentei tate Viorica si condamnatului Darius Valcov : ce intelege prin „ sub autoritatea” ? Ca un politician sa demita cand are chef ( sa uitam gluma pe care o repeta nonstop, si anume ca n-ar fi om politic unul caruia i se striga prin studiourile Grivco 3 „Tudorele, scapa-ne de Kovesi !” si aporteaza la orice dorinta a PSD ) un procuror care ii deranjeaza partidul sau coalitia grupul infractional organizat ? Caci despre faptul ca o decizie a CCR nu poate fi aplicata retroactiv, nu pare a avea habar decat daca se poate aplica altora, despre el omul avand o parere buna .
Deci hai sa lasam bancurile seci gustate doar de IQ-urile de Teleorman. Domnul asta are o sarcina precisa , s-a bagat pana peste crestet in indeplinirea ei  si, de ce nu, e foarte posibil ca dornenii sa calce in picioare orice fel de decizii precedente doar ca sa ofere posibilitatea inlocuirii Laurei Kovesi.
Nu cred ca 5 dintre ei vor avea vreo problema morala atata vreme cat  o instanta a stipulat intr-o sentinta  ca CCR nu a respectat Constitutia
Sigur ca treaba asta va termina definitiv orice rest de credibilitate a tarii vis-a-vis de statul de drept, deci adio orice discutie despre UE sau Schengen dar…cui credeti sa ii pese, lui nea Tudorel subalternul ImunoGloBelinei, marioneta penalului daddy… ?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: