Distracţiile tineretului : din Centrul Istoric în Vama Veche

  • Mai mulţi tineri s-au bătut, sâmbătă dimineaţă, în Centrul Istoric din Capitală, doi dintre ei fiind lăsaţi în stare de inconştienţă, pe stradă. Bărbaţii răniţi nu au depus plângere ( stire )
  • Un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţa, pe o plajă din Vama Veche. Martorii au spus că bărbatul a fost bătut şi apoi abandonat de nişte adolescenţi, două fete şi doi băieţi, iar ulterior acesta a murit. Principalul suspect are 17 ani ( stire )

Veti spune ca sunt chestii ne-reprezentative, dar argumentul nu prea sta in picioare atata vreme cat destule alte exemple ale aceleiasi generatii le vedem in prime-time tragand coca pe nas
In momentele astea te intrebi : unde sunt fortele de ordine ale madamei Dan-pronume-Carmen, cele degraba taietoare de amenzi cand e vorba de prosteste anti-PSD dar absente cu desavarsire atunci cand au loc batai, crime, etc ?
Cat despre generatia respectiva, asa a fost educata, asa a crescut. Putinele exceptii confirma regula…

Un răspuns la „Distracţiile tineretului : din Centrul Istoric în Vama Veche”

  1. Foarte bine punctat.
    Dupa parerea mea, MAI este veriga slaba in societate, iar din MAI ma gandesc in primul rand la Politia romana. O institutie greu de caracterizat, aflata pe undeva intre indolenta, incompetenta si duplicitate criminala.

    Politia romana este, probabil, cea mai anacronica institutie, ramasa, principial, la nivelul epocii fanariote. Poate chiar mai rau. Problema politiei este politica de resurse umane. O institutie de familie, cumetrie sau grupuri de interese in afara interesului public, 100% bazata pe pile si relatii. Au miscrorat pana si baremul de inaltime minima a candidatilor, la admiterea la „Academie”, probabil ca odrasle ale sefilor nu puteau fi „primiti” legal in bransa.

    Poate ca o prima masura ar fi scoaterea Academiei de politie din subordinea MAI si trecerea institutiei in subordinea Ministerului Educatiei. Simplu, dar mai mult ca perfect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.