Liviu Dragnea a explicat cum vede viitorul fotbalului in statul paralel al P.S.Daddy

Inaintea alegerilor de miercuri din FRF, la sefia careia vor candida Burleanu vs Lupescu, GSP s-a gandit ca ar fi bine sa il intervieveze pe subiect pe…Liviu Dragnea.  Ce aflaram de la jupanul PSDaddy ?

  • Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! (…) Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!
  • Singura soluție ca fotbalul românesc să se apropie de Generația de Aur și a celor care erau atunci : Lupescu, Hagi și Popescu, la care ne uitam cu drag, dragoste și cu mândrie.
  • Dacă aș fi acolo știu cum ar trebui să votez! (…)  V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuț Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federației Române de Fotbal!
  • Nu am semnat nicio hârtie de susținere pentru domnul Răzvan Burleanu! Ca microbist, nu pot să dau susținere scrisă pentru actuala conducere a Federației Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals …

Plus 1001 de alte bla-bla-blauri  specific politicianiste printre care si marea dragoste pentru Hagi care si-ar dori el un stadion nou si la Constanta, dar ce sa-i faci, pana una-alta, se vor construi la Focsani si Alexandria natala. Bref, mesajul e clar si raspicat : PSDaddy l-ar dori schimbat pe Burleanu ( chestie pur electorala fiindca marea masa a suporterilor vor acelasi lucru , mandatul acestuia fiind catastrofal )
Acuma, ce-i drept, din acelasi GSP putusem afla de la alta sursa de „incredere” si anume nea „Corleone” Dragomir  ca :  ” Sunt în continuare convins că politicul îl sprijină pe Lupescu și serviciile pe Burleanu” si, chiar daca hazliu, nea Mitica cam stie ce misca prin serparia fotbalului dambovitean.
Pare destul de clar ca venind de la PSDaddy, in mana caruia se afla cascavalul bugetar si deci investitiile primariilor intr-un fotbal de care investitorii seriosi nu se apropie, mesajul pare destul de clar : schimbare. Dar oare nu poate avea un efect invers, gen „Lupescu girat by PSD” ? Mai ales cand vedem ca omul isi face campania insotit de sefii PSD ai CJ ?
Oricum, amestecul PSD cu largul sprijin al GSP in alegerile din fotbal pare destul de clar. As reaminti doar ca ultimul PSD-ist numit cu sprijin politic intr-o functie de mare raspundere in sport, si anume Petrache Alin -inscaunat la COSR, a facut praf participarea la ultima Olimpiada. Concluzia o vom trage miercuri dupa amiaza…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: