Curat să numărăm paturile, coană Pandele Firea

  • 9 mai 2017, Agerpres: “Ca şi proiecte, municipiul Bucureşti împreună cu judeţul Ilfov intenţionăm, şi am inclus deja primele sume în bugetul actual, construirea unui spital metropolitan, care să deservească pacienţii din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov, care să conţină circa 2.000 de paturi şi care va costa circa 300 de milioane de euro”.
  • 2 februarie 2018, Agerpres: “Potrivit primarului general, spitalul metropolitan va avea 1.500 de paturi, va costa în jur de 300 de milioane de euro şi va fi finanţat în totalitate din bugetul Primăriei Capitalei”.
  • 22 martie 2018, site-ul Primăriei Capitalei: “Subliniez încă o dată că spitalul Metropolitan se va construi într-un interval de timp decent, rezonabil, adică în trei ani de la ordinul de începere a lucrărilor, atât cât durează edificarea unui spital de 1.000-1.200 de paturi, și nu în 20 de ani (…)”.

Conform principiului „Lucrul bun la 9 luni se cunoaste” intre iunie si martie numarul paturilor s-a injumatatit dar pretul a ramas acelasi, scamatorie despre care nu are cine o intreba, asa ca femeia merge mai departe : guvernele ( PSD )  si opozitia care o saboteaza au fost, sunt si vor fi de vina pentru toate impotentele ei…

Reclame

2 răspunsuri la „Curat să numărăm paturile, coană Pandele Firea”

  1. dupa cate proteste sunt in sanatate pentru ca le-au scazut salariile , e inflatie mare etc., fac o predictie: o mare parte din electoratul psd va sta acasa peste un an la europarlamentare, cam ca in 2007, deci opozitia va castiga (electoratul lor va ramane la fel dpdv numeric, dar cu psd scazut, vor creste procentual).
    psd face aceleasi greseli ca socialistii maghiari , greci sau francezi, deci vor fi pedepsiti drastic de propriul electorat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.