Madam Bazilesco lovește din nou : „la discriminasion directă e andirectă e le segregasion siur lio marș diu tramvai”

Urechea atenta la ce ciripeste madam Bazilesco de la min 02:10 la 02:20

Ok, cu engleza am inteles-o, a zis ca n-a invatat o boaba in scoala, acum ce scuza va mai invoca , ca o trimitea profa de franceza dupa tigari ?

Reclame

3 răspunsuri la „Madam Bazilesco lovește din nou : „la discriminasion directă e andirectă e le segregasion siur lio marș diu tramvai””

  1. Problema la ea nu e ca n-a facut engleza si franceza la scoala, problema e ca nu a facut nicio materie. Da are doctorat. Problema e ca lectiile de la scoala nu ar fi ajutat-o acum, la 40 de ani, sa vorbeasca bine. Problema e ca daca esti prost stai acasa, dar nu e cazul lui Vasilescu O. Daca tot te dai mare politiciana, mare desteapta, de 20 de ani prin politica damboviteana si daca tot aveai asa aspiratii de inalte macar te duceai pe la anul 2000 la niste meditatii. Cateva cursuri intensive ar fi scapat-o de asa rusine. Dar pe coana Mitza asta n-o duce capul. Insa daca va uitati pe pagina ei de facebook admiratorii dau navala. Acum nu stiu cate postari sunt de la partid, centrul de presa sau de la cabinetul ministrei, ca aia cu ce sa se ocupe, si cate sunt de la ratacitii care inca mai cred ca Vasilescu Olguta e o valoare? Cineva i-a scri ieri „doamna va multumim ca faceti cunoscuta Romania in lume”. Da, dar in ce fel si cu ce pret as fi intrebat eu, dar m-am abtinut. Nu cred ca avea rost.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.