Disney’s „Beauty And The Beast” si gasca de fanatici religiosi penibili intitulati „Coalitia pentru familie „


Membrii grupului  intitulat „Coalitia pentru familie” s-au oparit al naibii , acum o vreme, cand au fost numiti grup de fanatici religiosi. Au dreptate pe undeva fiindca ar fi trebuit numiti grup de iepurasi fricosi apartinand evului mediu, si am sa explic
Intr-o postare pe care acesti viteji au sters-o de pe facebook ( gest care nu face decat sa le sublinieze IQ negativ, vedeti-o alaturi ) Coaliția pentru Familie sugera adeptilor  să depună sesizări la centrul care a autorizat pelicula Disney,  din cauză că în film apare un cuplu de același sex : „Situația este deosebit de delicată” scriau ei. Nu vreti sa stiti cum aratau mesajele adeptilor si chiar regret ca nu le-am facut un print-screen, dar vi le puteti inchipui sau, mai simplu, cititi postarea de astazi in care spun ca au sters-o pe cea originala fiindca…nu i-a sunat nimeni din „media”.
Dar acesta ar fi doar un fleac pe langa altele pe care le pun la cale nu mai tarziu decat pentru sambata 25 martie
” BOR şi Coaliţia pentru Familie au început oficial împreună campania împotriva avortului şi a divorţului
Om trai si i-om vedea la treaba, se anunta momente vesele in Romania lor crestino-feudala
PS
Inspaimantator sau nu, acesti fanatici sunt sprijiniti si de catre unii care se pretind a fi liberali, membri sau chiar lideri ai PNL

Anunțuri

6 răspunsuri la „Disney’s „Beauty And The Beast” si gasca de fanatici religiosi penibili intitulati „Coalitia pentru familie „”

  1. de pe pagina de wikipedia a filmului:

    The American Family Association has a petition to boycott the movie with over 50,000 signers

    a dreacu indignare ortodoxă, plagiază păgânii inclusiv la nume 🙂

  2. nu stiu ce sa zic…. partidul democrat din america inca avea in primul mandat al lui obama parlamentari in zonele rurale crestine destul de multi ( si asta de zeci de ani). dupa ce obama si presa mainstream au inceput promovarea ostentativa a cuplurilor de acelasi sex in zona de entertainment si politica si dupa decizia curtii supreme referitoare la casatoriile homosexuale, partidul democrat a pierdut masiv parlamentarisi a ramas doar cu zonele urbane. electoratul rural = la revedere. hillary clinton nu a mai fost votata decat de negrii din rural. zonele rurale au respins-o cu procente de 80% (nici obama nu a avut asa respingere).
    pe scurt, vreau sa spun ca fortele antipsd sa aiba grija cu acest subiect, ar putea copia situatia nasoala din america, unde democratii au pierdut masiv alegatori din afara oraselor mari (pnl si usr mai are totusi destule voturi in zona conservatoare, crestina, chiar daca acolo psd domina).

  3. insa da , coalitia pentru familie pare destul de bigota si fanatica , nu stiu cati romani sunt de acord cu asta, probabil ca suntem o minoritate

  4. Nu exista personaje pozitive in povestea asta. Pe de o parte ii avem pe fanaticii de la Coalitia pentru familie, pe de alta politia PC de la Hollywood. Nu as avea problema cu un film cu scenariu nou avand tematica gay (cum, de exemplu, a fost Brokeback Mountain acum cativa ani). Insa a lua o poveste existenta si a o rescrie pentru a se asigura ca include norma de diversitate mi se pare nu foarte departe de rescrierea literaturii in perioada comunista pentru o alinia la ideologia de atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s