Reîntors de la shoppingul făcut alături de Meleșcanu și Imre la Budapesta, Tăriceanu l-a reclamat pe Soros la Biserica Grivco


Fiindca Liviu Dragnea a devenit ” un tip plictisitor care se teme ” dupa cum a declarat fara mari greturi trioul de mahalagii Grecu-Tudor-Savaliuc, pentru salariatii Grivco 3 unicul mare prieten , deci implicit cur de pupat,  a ramas acelasi dolofan amic al lui dom profesor Felix Voiculescu, CAC P-Tariceanu.
Proaspat intors de la o excursie de shopping la Budapesta , facuta luni alaturi de amicii Melescanu Teodor & nevasta, plus socrul mic Imre Peter, aseara Tariceanu a descins direct la Gadea. Era mentionata pe undeva in programul Senatului deplasarea  de luni a lui Tariceanu , a scos vreo vorbulita Antena 3 despre asta ? Doar nu erau nebuni…
Altfel ar fi superfluu sa o luam de la capat cu aberatiile pe care le emite un inculpat pentru marturie mincinoasa, dat in vileag  de catre una din fostele neveste, chestie pe care de altfel, a si recunoscut-o ca fiind ceva minor. Dar pentru intelectul batraneilor care inca se mai uita la A3  dezinformarile de-a dreptul idioate pe care le afiseaza sunt perfecte.
16938521_1484727231538166_1643680716946099215_n Soros a dat 11,2 mld dolari la ONG-uri ” scrie mare, ce-i drept fara #breakingnews. Si, abia mai jos, vine completarea „…11,2 mld de dolari a cheltuit Soros in 20 de ani, in diferite tari din lume si Romania avea peste 100 de milioane, unele ONG-uri de la noi „.
soros-colajAti prins-o da ? Nemernicul de Soros l-a bagat pe Voiculescu la puscarie in cardasie cu Basescu ( plus Iohannis desigur ) alocand 0,89% din cele 11,2 miliarde catre nu-se-stie-cine din Romania . Oh wait, mi-am adus aminte, stiu unul care a pus botul si de fapt, in imagini puteti admira chiar mai multi.
Cum basinile pe care le emite dorsalul dolofan al lui CACP-Tariceanu  spre nasul lui Gadea nu merita mai multa atentie, sa revedem papagalul la lucru, in fond e unicul subiect pe care il abordeaza slujbasii Grivco : „Lupta impotriva Justitiei trebuie sa mearga mai departe ! „
PS
14 Martie, Caline, invita si fostele neveste, cine stie,  poate induiosezi judecatorii.

4 răspunsuri la „Reîntors de la shoppingul făcut alături de Meleșcanu și Imre la Budapesta, Tăriceanu l-a reclamat pe Soros la Biserica Grivco”

  1. Cred ca domnului prof. Dan Voiculeacu i-ar placea tare mult sa aiba coleg de celula un domn serios precum domnul Tariceanu, apropiat atat ca varsta si preocupari cat si ca dimensiune a personalitatii politice, doi titani ai antibasismului.
    Pe scurt cred ca Voiculescu isi lustruieste deja colturile la babaroase in asteptarea viitorului pufarez, Tariceanu. Si, daca ma gandesc mai bine, nu i-ar displacea sa-l aibe nici pe Traian Basescu, fost coleg de institutie, ca sa zic asa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.