CAC P.-Tariceanu e un tip credibil, dar credibil rău

Inculpat pentru mărturie mincinoasă,   flăcăul ăsta tomnatic a fost dat in primire chiar de a patra nevastă

  • Martora Valmar Ioana a declarat că încă din 2006 Tal Silberstein i-a spus ca va obține bunuri din cele pretinse de Paul al României, pentru care va face actele la cabinetul său notarial, iar în anul 2008, după obținerea bunului ‘ferma regală Băneasa’ a mers acasă la Remus Truică, la locuința acestuia din Snagov, la cererea lui, unde a purtat o discuție despre găsirea unei soluții pentru evitarea taxelor datorate pentru vânzarea bunului, discuție pe care i-a relatat-o fostului său soț, inculpatul Calin Popescu Tariceanu” – ( sursa )

Inculpat de DNA, fix Ramoliceanu vorbea azi dimineață despre corupție si cerea demisia Laurei Kovesi, da ? Bine, tataie, esti credibil rău…

5 răspunsuri la „CAC P.-Tariceanu e un tip credibil, dar credibil rău”

    1. Trecand in revista informatiile din dosar care au circulat prin presa, incep sa inteleg, si eu, incrancenarea cu care lupta Tariceanu impotriva „binomului”. Omul lupta, de fapt, sa se salveze pe sine, ar da democratia toata, pe propria-i libertate, om de character, European cu papion, deh. Daca ma gandesc bine, nu prea are cum sa scape necondamnat, ba chiar cu executare, data fiind greutatea si gravitatea dosarului. E explicabil ca i-a cam disparut zambetul de pe fatalie. Si o droaie de martori, si cazut bine pe tehnica, tehnica scoasa cu mandat pe siguranta nationala, probabil si binisor turnat si de ceilalti acuzati (care n-or fi prosti sa nu paseze altuia, poate principala leapsa din dosar), nu prea are cum sa scape.

  1. Asa e cand ai prea multe neveste. Nu se stie care dintre ele isi aminteste cate ceva si cat de suparata mai e pe tine si te da in vileag la DNA. Cred ca a 4-a nevasta s-a simtit foarte bine cand l-a parat pe martafoi. Astept pe nevasta nr.3, nr.2, etc, sa mai depene amintiri pe la DNA. La cate sunt (plus amante, iubiri ocazionale si trecatoare) cred ca se strange de un roman in 5 volume.

  2. Nu trebuie pomenit nicaieri,desi e imposibil.Uimitoare aparenta de seriozitate(cum se lupta musiu cu marinarul!) la un tip ce sigur are un mic grad de handicap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.