Rezultate BAC 2015 conform Edu.ro : o generaţie de ainștaini

harta-promovabilitatii-la-bac-2015Conform primelor rezultate anunțate de Ministerul Educației, 66,41% dintre absolvenți au promovat examenul de bacalaureat din acest an.
Este cea mai mare rată de promovabilitate din ultimii cinci ani, cu peste 7%  fata de aceeaşi sesiune a anului 2014 (59,25%) şi cu 12% peste cea din  2013 (54,4%)
Cum nici nu mi-ar trece prin cap ca li s-au servit subiecte ceva mai simple, deduc ca e vorba de o generatie net superioara, #doarPonta stie de ce ( poza )

5 răspunsuri la „Rezultate BAC 2015 conform Edu.ro : o generaţie de ainștaini”

      1. Am si uitat de cand… 😆
        Cu exceptia alora din fruncea tarii, aia cu ministri, prim ministri si deontologi TV, adicatelea Clujul cel mare si destept, judetul meu e in frunte… cum ar veni, cel mai tare la miuta din spatele blocului… 😆

  1. Creșterea promovabilității are o explicație logică. Pe de- o parte, ideea că se ia greu a făcut ca liceenii să se mai pună cu burta pe carte, iar pe cei bâtă să renunțe să mai dea examenul, pe de alta, orice creștere a măsurilor de securitate se soldează, conform unui principiu de bază al fizicii cu apariția unei forțe egale, dar de semn contrar, adică o creștere a abilităților de fraudare. Personal, cred că prima explicație are o pondere mai mare. Să zicem, un 70 la 30.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.