Porumbelul lui Cristoiu : Alexis Tsipras – omul americanilor?!

FireShot Capture - Gîndul de marți, 7 iu_ - http___www.cristoiublog.ro_gindul-de-marti-7-iulie-2015_titluDomnul maestru zburda pe campiile patriei cu o frecventa care deja incepe sa ma ingrijoreze, citez :

  • Premierul grec, deși comunist, n-a pus la îndoială o clipă, din 2004, anul debutului său de ascensiune politică, apartenența Greciei la NATO, relația țării cu America.
    De la un comunist te-ai aștepta, nu-i așa? să tune și să fulgere împotriva bazelor americane din Grecia

FireShot Capture - Gîndul de marți, 7 iu_ - http___www.cristoiublog.ro_gindul-de-marti-7-iulie-2015_text
Domnu’ maestru, dom’ inginer, mai puneti manuta pe un  gugle, goagal, whatever, fiindca instrumentul acesta, anume facut pentru uzul pareristilor-habarnisti, iata ce ne spune in  Programul Syriza in 40 de puncte din 2012

  • #40. Closure of all foreign bases in Greece and withdrawal from NATO.

S-a inteles , sper, zice lumea ca l-ati pricepe pe Shakespeare, n-ar trebui sa va faca probleme o fraza simpla.

3 răspunsuri la „Porumbelul lui Cristoiu : Alexis Tsipras – omul americanilor?!”

  1. solutia pentru grecia e una singura: sa copieze hong-kong-ul sau singapore! dar cu poporul si conducatorii de tip socialist, cu un stat supradimensionat…. „starve the beast” !

  2. Lithuanian President Dalia Grybauskaite complained: „With the Greek government it is every time manana.” Asta apropo de entuziastmul de ieri al unor idioti. Si dupa ce au votat NU, ce au realizat? Cat despre afirmatia lui nea maistrul, Tsipras pare a fi, mai degraba, omul turcilor 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.