Traian Basescu a inviat ! Adevarat… ?

Iesirile lui Base din weekend au fost intampinate cu o avalansa de articole omagiale si ode pe care nea Nicu insusi ar fi fost gelos, chiar daca pe vremea lui apareau gratuit.
base gaina 1base gaina

  • Traian Băsescu (…) dă frisoane și fiori de groază la fiecare ieșire în public. …este născut pentru a fi mereu în linia întâi, în fruntea oștilor, așa cum și pe mare a fost comandat ( sic, curat „comandat”, asa e cand te ia valul ), nu secund, nu marinar de rând, nu mus. Forța lui constă în faptul că știe că destinul său nu este cel al unui înfrânt, ci a ( sic, dezacordul autoarei ) unui învingător și la fel ca și alți mari conducători, dacă nu va reuși, va muri încercând. Jos pălăria, Traian Băsescu!

Deci ati inteles ideea : marite Conducator comanda, noi te urmam ! Cat despre „osti” se vad in foto.
Explicasem inca de ieri care e finalitatea acestei mini-campanii electorale, copy-paste dupa cea din 2009, doar ca acum e pentru Miscarea Populara . Alegerile din 2014 si elenele pentru care lupta. Dovada ? 21 de primari din Argeş pleaca din PDL a doua zi dupa vizita prezidentiala de sambata. Coincidenta, asa-i ?
Altfel sa fim seriosi : prostimea s-ar inghesui cu acelasi entuziasm sa faca poze si cu Bianca lu’ Bote. Sau chiar si mai si…

18 răspunsuri la „Traian Basescu a inviat ! Adevarat… ?”

  1. La fel si in cazul Basarabiei. Trist, pentru romanii basarabeni, si jenant, pentru el presidente, dar adevarat!
    Intrebarea este: la finalizarea mandatului va urma exemplul magistrului sau, Vladimirovici, respectiv al taticutului bolnav de priapism al lui Paul? Prietenii stiu despre ce vorbesc… 🙂 😦

  2. Da? Păi atunci îl aştept la mine-n cartier, dacă s-a dat drumul la băi de mulţime. Hai, c-o să-l întâmpinăm cum se cuvine, care cu cheia franceză, care cu bormaşina, ba poate mai are careva şi-o drujbă (deh, dacă n-avem furci şi coase în dotare, ne descurcăm şi noi cu ce-avem:)). Şi gura păcătosului adevăr grăieşte, el n-a fost nici marinar de rând, nici secund, l-a luat cineva de prin vreo bodegă şi l-a aşezat ˝în fruntea oştilor˝, că doar s-a zvonit că atunci când şi-a reînnoit brevetul, a reuşit să dea cu vaporu´-n zid. De ce nu mă nimerii şi eu pe-acolo, Doamne?! Merita să-mi iau o palmă peste bot şi să mă caute dup-aia DNA, ANI, ANAF,CCR, CSM, IJ….Auzi, dă frisoane şi fiori de groază…cam de genul ˝Ptiu, drace, da´urât eşti, maică…˝ Dacă-l lua şi pe Stolo cu el, îl băteam pe Hitchcock.

    În altă ordine de idei, nu pot să-i condamn pe bieţii oameni că nu l-au luat niţel la scărmănat. A avut grijă ciclopul să nu scoată nasul prin vreun oraş unde lumea nu-i chiar atât de apăsată de griji. Treaba cu pensiile tăiate s-a cam dus şi, când te chinui să supravieţuieşti, nu-i chiar prima ta grijă să te gândeşti la votul tău furat acum fix un an. Ati observat, când l-au întrebat oamenii de ceva locuri de muncă, a zis tartorul: duceţi-vă la Ponta, el are locurile de muncă! De remarcat că acu´ 3 ani, când îl puse dracu să se ducă pe la sinistraţii din Moldova şi-o biată bătrână l-a rugat să nu-i impoziteze pensia, nu i-a zis: du-te la Boc, mamaie! S-a apucat să-i ţină o lecţie de fiscalitate ad-hoc, dovedindu-şi ori prostia crasă, ori niscaiva dorinţe ascunse (˝va termin eu, măi asistaţilor social care sunteţi voi!˝) şi a încheiat apoteotic luând-o la rost pe biata femeie că de ce nu-şi face singură pâinea, că doar trăieşte la ţară! Scuze pentru delir, dar, vorba lu´ Badea, nu mai pot cu ăsta!!

  3. Pe vremea comunistilor gaseai asemenea ode/imnuri de slava/elogii in toate (cele 3-4) cotidienele. Diferenta consta in faptul ca „atunci” gramatica si ortografia erau de nota 10. Acum….Dumnezeu cu mila! Evolutie, deh! Iata: „știe că destinul său nu este cel al unui înfrânt, ci a unui învingător” – ii durea mana sa faca acordul si a doua oara?

  4. Traian Basescu este terminat ca om politic. Romanii l-au votat ca fraierii, dar fraierii nu sunt idioti, nu repeta greseala, geaba miscare populara. Gogoasa s-a spart si Basescu o stie cel mai bine. Ni se vantura ideea ca Basescu s-ar imuniza pe undeva pe la NATO sau aiurea. E dezinformare securista de imbalsamat mortu’ din fereastra pana la pensia viitoare, logica ne spune ca nimeni de afara nu da doi bani pe un ins grobian care in cariera lui a facut atatea gafe elementare. Ba sa si-i mai puna si pe romani in cap. Tot teatrul este sa mai conteze ceva in politica, in primul rand la europarlamentare ca la prezi e praf, oricum. Vrea sa mai fie bagat in seama, sa mai negocieze ceva, sa intre in vreo alianta cu cineva, sa mai dea de la el un post, sa mai vanda o informatie, sa mai faca vreun santaj ceva.

    Cunoscandu-l binisoar pe Basescu ma astept sa aranjeze la timpul ei o dramoleta adecvata la final de mandat. Nu cred ca va sta pana la final, cred ca se va da lovit in vreun fel cu cateva luni sau saptamani inainte de termen, cu scopul de a face galagie pentru miscarea lui populara. Mai ales daca planul anti-Crin al serviciilor va fi fost pus la punct

    1. Nema sanse sa abdice !
      Nici nu ar avea logica – Miscarea Copulara va avea nevoie de asemenea gesturi inainte de alegerile europarlamentare. Dupa – mai are mult pina in 2016 …
      In plus ar pierde viloiul Dante. Pai la dracu` si-a luat atitea flegme pentru ea ? :mrgreen:

    2. El ca el, da´ cu gogoşica ce face? Că doar nu se duse-n Moldova numai să vadă cum îl iubesc moldovenii, nu? Şi nu e numai deşteapta lu´ tata, dar mai e şi Nuţica, şi tovarăşa procuror şi alţii de căpătuit că dac-or începe să ciripească ce nu trebuie, ce face omul atunci, dă Dante pe Jilava? Da´ la NATO aş vrea să-l văd. Cred c-ar râde Volodea cu lacrimi…

  5. Copaita de multime pe M.Gaina pentru IMPOSTOR basescu compusa din : 20 SPP,10 Coldea SRI,5 SIE,15 PDL-epre(cu Buldogul deghizat in Javra la stama de pe M.Gaina maraind la Javra Ordinara,,6 discipoli Miscarea Poponara…3 gura-casca…..

  6. daca ii aduni bine pe toti din ambele poze, sunt cel putin 10 spp-isti si jandarmi in primul cerc, apropo, in arges a fost o mica lovitura de palat pe invers. Exact in judetul in care basecu se duse la doua cumetrii., Andrei sef de filiala si da afara primarii din PDL si apoi iese si el din PDL. Asa o sa ramana primarii cu functiile si cica el ramane indepandent.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.