Cuplul Pandele-Firea a devenit ONG de binefacere in scopuri turistice : de 70 de milioane de lei / 4 ani, vacanțe pe banii primăriei Capitalei

  • Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București – Proedus – anunță că trimite 3500 de persoane într-o “tabără recreațională pentru cadre didactice și personal auxiliar din învățământul bucureștean, antrenori și părinți”, alături de 2000 de elevi “activi și merituoși”, în vara lui 2018. Destinațiile sunt: Costinești, Neptun, Paralia Katerini sau Predeal.

Ok, nu mai reiau amanuntele afacerii, le poate citi oricine, analizate aici, aici sau aici, toate detaliile ,  firmele beneficiare plus alte amanunte
Cum se explica aceasta cheltuiala a banului public intr-o orgie pe care Capitala nu a mai intalnit-o pana acum ? Simplu : femeia aceasta e total nepregatita sa administreze, nu are absolut niciun plan pentru investitii majore, nu are o echipa profesionista ci doar toate ciurucurile promovate din famiglia PSD Ilfov sau Grivco, etc, cred ca e de ajuns.
De aceea si din alte 1001 de motive nu poate exista nici cea mai mica comparatie intre Cluj si Bucuresti. Motivul 1001 ?  Emil Boc nu e huiduit cand apare in public, pe stadioane, chestie care face cat 1000 de sondaje ale sociopologilor de Teleorman si Grivco 3… ( poza facebook )

Un răspuns la „Cuplul Pandele-Firea a devenit ONG de binefacere in scopuri turistice : de 70 de milioane de lei / 4 ani, vacanțe pe banii primăriei Capitalei”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: