Ce nu a reusit sa afle investigatorul Catalin Tolontan

Tolontan Catalin a ajuns la Rio in 16 iulie, cu aproape 20 de zile inainte de deschiderea jocurilor. De ce ? Doar sponsorii inca necunoscuti ai acestei frumoase excursii stiu.
Paula Todoran şi Daniela Cîrlan, care obtinusera calificarea la maraton, au fost anuntate ca vor pleca pe 1 august, au plecat pe 8 si au trebuit sa alerge cei 42 de kilometri pe 15 august.
paula todoran

  • Nu sunt mulţumită de performanţa obţinută, nu aceasta este adevărata mea valoare, însă, greşeala nu a venit din partea mea, deoarece eram foarte bine pregătită pentru acest maraton olimpic.
  • Motivele sunt multiple, în special lipsa totală de susţinere a Federaţiei Române de Atletism. Nu este posibil ca un sportiv care şi-a realizat baremul pentru cea mai importantă competiţie de nivel mondial să nu fie susţinut de federaţia de specialitate.
  • Îmi pare rău că nu am reuşit să duc cursa în ritmul pe care mi l-am propus, dar am avut la dispoziţie foarte puţine zile pentru a mă pregăti în acea climă tropicală. Am fost trimisă foarte târziu la Rio, am avut la dispoziţie doar cinci zile pentru a mă acomoda cu clima şi fusul orar, în ideea în care alţi sportivi au fost trimişi în data de 1 august” ( sursa )

5 (cinci ) zile pentru acomodarea cu fusul orar si clima pentru o cursa de 42 de kilometri ?
In ziua cursei , investigatorul jurnalist sportiv Tolontan se afla la Rio de fix 27 de zile. Poate era mai indicat sa participe chiar el daca tot nu a scos o vorba despre toate astea…

Reclame

2 răspunsuri la „Ce nu a reusit sa afle investigatorul Catalin Tolontan”

  1. La emisiunea de la A3 unde a fost invitat, surprinzator, as zice eu, Tolontan mi s-a parut nitelus cam speriat. Daca tragem linie si socotim rezultatul campaniei sale de presa obtinem cam urmatoarele: o companie romaneasca dizolvata, un patron sinucis, probe ale neconformitatii substantelor biocide nelegale sau ilegale dar aduse, totusi, la cunostinta opiniei publice, piata ocupata de alte companii pe care nu le mai cauta nimeni la conformitate sau eficacitate. De altfel, chiar saptamana trecuta FDA a interzis 19 substante cu actiune antibacterian sau/si biocide pentru ca strica locul fara sa aiba vreo eficacitate dovedita. O campanie de presa pornita de un amator, un ziarist de sport de la scoala lui nea Ovidiu Ioanitoaia (giurgiuvete). Cum s-ar zice e ca si cand m-as amesteca eu in muzica si as dezvalui opiniei publice ca Filarmonica din Boston face play-back. Speram ca vom avea parte si de o continuare a cazului Hexipharma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.