Cum si de ce au candidat Rares Bogdan la primaria Capitalei si Robert Negoita pentru PNL

rares bogdan ziar de cluj1. Pe un site provincial a aparut, evident nesemnata, o fumigena ridicola ” Rares Bogdan, in carti pentru candidatura la Primaria Bucurestiului din partea PNL”. Te uiti cui apartine situl si intelegi iubirea dintre clujeni. Ca Ghita TV a preluat rapid tampenia e doar un indiciu despre sponsorul ideii pe care, evident, Rares Bogdan a negat-o in propria-i emisiune.
dana grecu2. Dana Grecu lanseaza în emisiunea „La ordinea zilei” informaţia „pe surse” conform căreia Robert Negoiţă, edilul Sectorului 3, ar negocia o trecere la Partidul Naţional Liberal. Sigur orice om cu un numar minim de neuroni activi ar rade cu lacrimi, dar nu IQ e punctul forte in biserica pastorului  Grivco3. Negoita Robert a simtit nevoia sa nege printr-un sms.
Se mai pot da inca 1001 de exemple cu deja celebrele aruncatoare de fumigene stiripesurse sau comisarul, situri neasumate public, unde contra unei spagi mici poti publica orice ai chef sau interes. E deja notoriu fonfleul „Ponta e intr-un resort de lux din Antalia de unde se va intoarce ca sa-si dea demisia marti” si el preluat entuziast de alti ciudati.
Ramane intrebarea : poate presa cobori la un nivel si mai scazut decat cel la care afla acum ?
Pesimist as raspunde : da, desigur ca e loc de mai rau.
Optimist as raspunde ca va urma destul de curand si dosarul „Jurnalistilor” si, poate-poate, cine stie, se mai curata si haznaua respectiva

7 răspunsuri la „Cum si de ce au candidat Rares Bogdan la primaria Capitalei si Robert Negoita pentru PNL”

  1. Si Rares Bogdan a inceput sa o ia rau pe aratura.Aseara a discutat o ora si jumatate faptul ca un boanghen tampit s-a filmat (in Ungaria!) in timp ce rupea un tricolor de hartie cat o coala A4.Si da-i cu cantece patriotice ,cenaclul Flacara …

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.