Un sfat sincer si gratuit pentru Adrian Nastase

Plictisit de injuraturile proferate seara de seara de Radu Banciu, Adrian Nastase posteaza o Scrisoare deschisă către CNA, pe care o incheie sugestiv : somn usor !
Desigur e doar un gest simbolic, A.N. fiind constient ca bate la usi inchise.
Dar imi permit sa ii sugerez alta solutie : daca-l cunoaste pe un anume Victor Viorel Ponta, individ care a numit-o in fruntea CNA pe o anume Georgescu Laura, in prezent urmarita penal, sa-l sune si sa reclame la el problemele reale pe care le semnaleaza.
Cine stie, poate macar la micuta si fricoasa lui creatie aflata momentan la Istanbul, scrisoarea va gasi un ecou. Dar am serioase dubii 🙂

2 răspunsuri la „Un sfat sincer si gratuit pentru Adrian Nastase”

  1. Pentru mine, cel mai reprezentativ demers politic pentru guvernarea Adrian Nastase din perioada 2000-2004, ramane remanierea guvernamentala din toamna lui 2003.
    Imi amintesc ca vremurile erau grele, populatia era saracita de tranzitie iar sondajele aratau, cu totul explicabil, o scadere a increderii in PSD. Ce si-au zis papusarii de ieri (=papusarii de azi), hai sa inventam o explicatie a declinului, hai sa gasim niste vinovati si sa prostim populatia cu o remanere guvernamentala de pe urma careia guvernul sa ramana mai spalat, mai curat.
    Vreme de cateva saptamani, toata media, evident aservita puterii pesediste absolute, in acea vreme, a identificat la ordin trei membri ai guvernului corupti, dar corupti pana in maduva oaselor, nu asa, doar putin, acolo. Era vorba despre Hildegard Puvak acuzata public ca ar fi tras pentru fi-su fo 14.000 euro din fonduri europene, Rodica Stanoiu care si-ar fi vandu casa batraneasca din Filiasi catre Petrom, la un pret supraevaluat, si dr. Beuran, acuzat de plagiat, auzi tu ce doctor nenorocit!
    Bineinteles ca toti trei au fost remaniati, precum in parabola evreiasca cu tapul ispasitor, restul fiind buni sa ramana in guvern. Vazand lista celor ramasi, constatam abia acum ca au fost debarcati niste nevinovati (in materie de coruptie) retinandu-se in guvern toti mafiotii si super-gangsterii vremii, sper sa nu supar cu ordinea lor: Miron Mitrea, DIP, Spagaton, Cozmanca, Ovidiu Musetescu, Dan Nica, Ioan Rus, Tanasescu, Cati Andronescu prea-curata, Geonel, Ilie Sarbu socru in devenire si altii. Au fost aruncati trei nevinovati ca sa se salveze un guvern de al-caponi condus de un clapon, cei drept.
    Pe de alta parte, vazand cum un penal cu acte precum Dragnea e acceptat coordonator politic al PSD, cu rezultatele care se vad, nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca Adrian Nastase, penal si el, tot cu acte, ar face-o infinit mai bine, mult mai credibil si coerent decat frizerica din Rosiori Gara.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.