Cine ii poate cere demisia lui Victor Viorel Ponta si ce e incapabil sa inteleaga

victor_ponta_traian_basescu

  • „Până la urmă, sunt un om pe picioarele mele, știu unde am fost numit, în ce funcție, de cine. Doar cei care m-au numit acolo pot să-mi ceară demisia, nu altcineva”

Ok, Viorele, in poza poti vedea cine te-a numit in functie. Cum am mai zis, buba care necesita tratament nu e la genunchi, e la cap
Pe de alta parte atunci cand emite la Ghita TV alta tampenie ca

  • Nu m-a consultat nimeni, înţeleg că, pentru domnul Iohannis, nu era important să îşi ţină cuvântul. Au trecut şase luni de când a fost ales, nu mai e important pentru el să îşi ţină cuvântul

Viorele, uite un sfat gratuit, stiu ca esti inconjurat de multi consilieri de 2 lei : in primul rand nu folosi cuvantul „necinstit” fiindca in gura ta e ca o gluma buna.
In al doilea, Iohannis nu a fost ales ca sa faca intelegeri cu tine. El nu a fost ales nici fiindca ar fi fost un super candidat cu cine stie ce calitati iesite din comun.
Iohannis te-a batut la fundul gol intr-un mod rusinos fiindca ai fost conceput de majoritatea alegatorilor ca fiind aparatorul unui grup infractional organizat
Astazi, cand te ascunzi de DNA in spatele imunitatii asigurate de statutul de deputat, cand fugi tocmai in Turcia chipurile ca sa-ti tratezi genunchiul, esti si mai rau si mai josnic decat erai in noiembrie 2014, esti un premier in gura caruia nu se va mai uita nimeni pe plan european si, daca Iohannis nu mai face intelegeri cu un premier penal, cinste lui, fix pentru asta a fost ales.
Pune-ti sociologii la treaba fiindca s-au cam ingrasat si cere-le sa-ti arate cifrele reale ale increderi in DNA-Kovesi-Iohannis-Ponta. Pe urma trezeste-te la realitate.
Dar asta nu mai esti capabil sa intelegi, frica din tine e prea mare…

6 răspunsuri la „Cine ii poate cere demisia lui Victor Viorel Ponta si ce e incapabil sa inteleaga”

  1. Si inca ceva – Viorele e premier in suferinta :p. Premierul in exercitiu a fost informat, din moment ce a anuntat de marti seara ca sustine candidatura propusa de presedinte la sefia SIE. Sunt sigur ca Oprea stia despre cine este vorba cand a spus ca sustine propunerea. Ca doar nu era presedintele sa mearga la turci ca sa discute cu Ponta. Omul e bolnav. Pe timpul concediului medical, sau al celui de odihna, nu deranjezi omul!

  2. Apropo de cine l-a numit pe Ponta, adica apropo de Traian Basescu.
    Acum apare clar pentru toti tantalaii care voteaza PSD ce se ascundea, de fapt, in spatele asa zisului pact de coabitare. Se ascundea intelegerea secreta mafiota ca atat penalii basisti cat si penalii lui Ponta, Basescu si Ponta insisi, sa fie protejati de DNA. Basescu a mizat gresit ca Ponta va ajunge presedinte, greseala grava, de animal si nu de om politic.
    Asa s-a si intamplat, cat timp Basescu era in functie, toata lumea era in culmea fericirii, basisti, pontisti, Ghita, Udrea, Videanu si multi altii.
    Odata ajuns Johannis la Cotroceni, ce sa vezi, valeleu, pactul nu mai functioneaza. Neamtul le-o spusese clar: „Nu cu Basescu, nici impotriva lui Basescu, pur si simplu, fara Basescu”.
    Disperati, pesedistii isi pun sperantele in procurorul Nitu, cunoscand intelegerea potrivit careia Luluta e a „lor”, iar Nitu e al „nostru”. Niste prosti, nu inteleg ca pactul nu mai exista si ca a fost declarant nul. Pactul de coabitare explica si cauza pentru care Ghita facea apel aseara la Traian Basescu ca sa explice el cum stau lucrurile. Ce sa vezi, uite cat era de simplu, tele Ghita il sprijinea de fapt si pe Traian Basescu, nu numai pe Puie Monta.

    Unii spus-o inca din 2012, ca Ponta si Basescu se aflau in aceeasi barca, iata ca s-a adeverit, tot in aceeasi barca se afla si acum

  3. nu este insa amuzant ca un grup infractional mai bine organizat, cu vaste ramificatii externe, sa distruga un grup infractional autohton, pozand sfios, moralist, sub aplauzele publicului?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.