Sebilică, ia-ți prostu’ de la Istanbul și mai duceți-vă-n pula mea prin Dubai !*

De ce sunt interesante discutiile dintre cei doi golanasi picati pe tehnica, Ghita Sebastian si Moisescu Vlad ? Fiindca devoaleaza, daca mai era nevoie, toata mizeria existenta dar bine ascunsa sub pres  in partidele politice. Nu exista doctrine, nu exista programe, nu exista decat , cel mult, 5-10% oameni cinstiti in ele. Dar exista escroci, mai mici sau mai mari, cu un singur  interes comun si anume : fac politica doar ca sa fure.
La vedere se injura, in spatele usilor inchise fac afaceri , isi vand ponturi unii altora, stabilesc-vand-cumpara candidati, marionete, aranjeaza orice.
Nu intamplator CAC Popescu-Tariceanu a candidat din 2004 incoace in sectorul grupului infractional organizat Chiliman-Moisescu. Nu probabil ci sigur, veti privi acum cu alti ochi razboiul Chiliman-Antonescu si relatia mai mult decat amicala dintre Tariceanu si Ponta. Ambii sunt marionetele mafiei, prahovene sau bucurestene, manipulati cum vor Moisescu si Ghita
Dar, pas cu pas ( 😉 ) procurorii au ajuns la varful icebergului. Grupul infractional Chiliman-Moisescu e bine cunoscut de ani de zile, cati dintre „faimosii” jurnalisti de investigatie au scris despre ei ? Doar cativa. Cati stiau ce s eintampla ? Toti.
Vreti o dovada rapid ? Zice DNA

  • Vlad Moisescu a solicitat, în cazul firmei Romprest, ca parte din procentul de 10% – 15% stabilit pentru încheierea contractului să fie plătită prin achitarea contravalorii unor servicii de publicitate către B1 TV şi România TV, iar astfel „îşi asigurau protecţia mediatică”.

Stiti care a fost valoarea contractului cu Romprest ? 500 de milioane pe 25 de ani, o jumatate de miliard . Dovada ca procurorii au dreptate ? Ia cautati azi pe siturile celor doua asa-zise televiziuni si vedeti
a. daca exista stenogramele Ghita-Moisescu
b. pe urma search „Chiliman-Moisescu” si veti vedea sute de stiri de bine despre ei.
c. search care situri nu dau stenogramele si veti afla cine e pe „platit”
Exemplu care confirma DNA ? Rapid doar unul din perioada razboiului deschis intre Antonescu si grupul Tariceanu-Chiliman-Moisescu.
Acum veti face mult mai repede niste legaturi. De ce a fost atacat Antonescu non-stop de B1-RTV, de ce a fugit Tariceanu din PNL cand i s-a ordonat sa o faca, de ce a sapat la temelia PNL, dar cu foarte putin succes, la alegeri, de ce apara acum toti penalii atacand Justitia si asa mai departe.
CAC Popescu Tariceanu e un individ profund corupt. Remember glorioasa guvernare post-PDL cand ii dicta Hrebenciuc ce sa faca ? La fel a ajuns si acum dar la mana altor papusari.
Deci Sebilică, ia-ți prostu’ de la Istanbul și mai duceți-vă-n pula mea prin Dubai !*. Și luați-l și pe Călin cu voi, înainte să-l ia Codruța.
Dar mai avem multe de vazut, calatoria continua. Tic, tac…

* Conform stenogramelor, acesta e limbajul pe care il intelege Sebilica Ghita

4 răspunsuri la „Sebilică, ia-ți prostu’ de la Istanbul și mai duceți-vă-n pula mea prin Dubai !*”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.