Liviu Dragnea după vizita la Stambul – despre demisie și schimbarea de sex a lui Victor Ponta. Schimburi de locuinte in famiglia PSD.

2012_09_12_victor ponta si liviu dragnea3_rszRevenit de la Istanbul unde l-a vizitat pe tovarasul de lupta Victor Viorel , aflat pe patul clinicii lui Erdogan,  am aflat de la Dragnea Liviu ca Ponta are nevoie de o perioadă de recuperare, de trei sau patru săptămâni . Tocmai bine ca sa se incheie sesiunea parlamentara si actiunile DNA la adresa lui sa fie mai dificile.
Dar putintel mai tarziu, aflat intr-o vizita de lucru prin teritoriu, de la acelasi Dragnea am aflat ca

  • Demisia e un gest de bărbăție.”

Sigur ca Dragnea se referea la demisia unui PSD-ist Dolineaschi solidar cu el, dar intrebarea ramane : daca demisia e un act de barbatie sa intelegem ca Ponta Victor Viorel e la Istanbul pentru o operatie de schimbare de sex ?Caci numai a barbat politic nu a aratat vreodata.
In timpul asta, aflam ca socrul Ilie Sârbu a schimbat cu ginerica Ponta un apartament fantomă. Fiindca nici ei nu mai stiu cate au, cred ca le va reaminti Nicu NIRO

Un răspuns la „”

  1. Daca ma gandesc bine, ca prim ministru, iti trebuie curaj mai degraba sa te operezi in strainatate, decat in propria tara. Vi-i imaginati pe Cameron, Merkel, Obama sau altii operandu-se la Istanbul, Bangkok sau Cairo? Fireste ca nu.

    Dupa cum mai toti liderii din tarile subdezvoltate se vor opera in strainatate, macar pentru faptul ca acolo nu cade curentul cand ti-e lumea mai draga.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.