Victor Viorel Ponta & PSD cred ca ambasadorii acreditati in Romania sunt analfabeti

  • „…Trebuie notat că în aceste acuzaţii aduse împotriva premierului Victor Ponta nu se menţionează comiterea unor acte de corupţie* ! Ele sunt similare** cu acuzaţiile*** care i-au fost aduse actualului preşedinte Klaus Iohannis, care a fost cercetat****, anul trecut, pentru conflict de interese*****, în timp****** ce era candidat la alegerile prezidenţiale şi a fost achitat******* după ce a câştigat alegerile” -A doua  scrisoare a PSD catre ambasadele straine

Doua fraze, sapte minciuni grave. Atat ii mai duce capul pe cei din jurul lui Ponta
Acum, povestea lui Iohannis, care anul trecut a trebuit sa mearga la ICCJ, unde ANI-ul lui Horia Giumbix Georgescu, actualul detinut si partener de tenis al lui Ponta, facuse recurs la un proces de incompatibilitate castigat de primarul Iohannis la Curtea de Apel Alba, cred o stie toata lumea. Ca PSD asimileaza o magarie a detinutului  Giumbix Georgescu cu acuzatii de coruptie aduse de DNA lui Ponta, nu ma mira la niste disperati. Dar cum sa inventezi asemenea aberatii, cat de jegos e V.V.Ponta sau cat de tampiti ii crede pe ambasadori cand le vinde asa ceva ?
Make no mistake, e o scrisoare calomnioasa, cred ca ar fi momentul ca Iohannis si juristii de la Cotroceni sa raspunda altfel.

Un răspuns la „”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.