Diaspora virală : „Je suis Rarinca” – Rarincagate. Parol ? C-eşt’ copil !?

Fără titluCum postacii* care  bantuie pe aici au devenit destul de agitati  in ultimile zile – „De ce nu scrii ba despre RARINCAGATE ?” – uite ca astazi am sa fac o exceptie si voi explica „de ce”, cu toate ca, de regula, la intrebarea asta folosesc raspunsul lui Cocosila „Pentru ca esti prost”.
Una la mana, aici pe blog scriu despre ce mi se scoala, nu despre ce imi ordona angajatorul. Cine stie, poate daca as fi fost platit de un puscarias cu enspe mii pe luna, ar fi fost posibil sa inventez Rarincagate-uri sau virale cu o vanzatoare din Irlanda. Nu e cazul, slava Domnului, prefer sa dorm linistit si sa nu tresar cand suna cineva la usa.
Fără titlu1Doi la mana, de vreo doi ani incoace, am bunul obicei sa nu mai cred ce vand angajatii mogulului, nici chiar atunci cand spun ca pamantul e rotund. Campania asta furibunda vine, pura coincidenta nu-i asa ?, dupa un teambuilding bine ferit de urechile lumii, la Puflene Resort.
Trei, la mana : nu vreti voi sa asteptam motivarea instantei care a achitat femeia Rarinca  ? Fiindca expresia, asta pentru cine nu are creierul spalat de A3, „fapta nu exista” poate insemna fie că fapta nu este prevăzută de legea penală, fie că nu a fost comisă cu vinovăţia prevăzută de lege. Despre ce vorbim  cata vreme inca nu stim ? Inspectia judiciara a fost sesizata,  are careva vreo graba interesata in a cere demisii ?
Patru, si ultima : de ce nu si un SOVA-GATE sau ANTENA3-GATE, ia uite ce spune  Ponta Victor Viorel intre cei 4 pereti ai CEX din Kisellef : „…îl apărați pe Șova, mă apărați pe mine
Asa ca, rog sa fiu scutit de ideile personajului gadeabadeaciuvicatudorgrecu care, in caz ca nu stiati si aici e de fapt rezolvarea acestui puzzle,  au zilele acestea alta problema majora : procesul de santaj cu RCS-RDS si citez din marturia de alaltaieri  a fostei directoare de la juridicul Antena TV Group, Raluca Puşcaş :

  • Am demisionat de la Antena Group la 18 iunie după ce, cu o zi înainte, am primit citaţie de la DNA. Am demisionat pentru că înainte de primirea citaţiei, Camelia Voiculescu mi-a solicitat că, în cazul în care voi fi chemată la DNA, să declar că ea şi Sorin Alexandrescu nu au avut nicio implicare
  • Deși eram în aceeași cameră, mi se scria pe ecranul unui laptop ceea ce putea să mi se spună prin viu grai. Ceea ce mi se sugerase să spun la DNA nu era real. Am preferat să demisionez

Cele de mai sus nu cred ca mai necesita explicatii. Ati vazut pe undeva pe siturile Intact&Co cea mai vaga  mentiune la proces ? Nici nu veti vedea. Asta ii mana in lupta pe acesti pseudo-jurnalisti, procesul de santaj, din aceasta cauza ataca si decredibilizeaza un sistem intreg : de frica.
In plus, ca sa fie tacamul complet, e o adevarata placere sa-l vezi pe, basistul udrist Ion Cristoiu umar-la-umar cu Antena 3. Macar chestia asta ar trebui sa dea de gandit cui poseda organul necesar in stare de functionare.
JeSuisRarinca ? Cand o zbura porcul. Dar mi-e ca pana atunci , pe urmele simpaticului animalut o vor multi din presa…

* Unii chiar nu inteleg ca exista o chestie intitulata „spam” pe care eu nu o deschid cu lunile, preferand sa o golesc direct, si comenteaza ca idiotii de ani de zile. Le multumesc pentru deranjul de a folosi IP false dar e degeaba.

9 răspunsuri la „Diaspora virală : „Je suis Rarinca” – Rarincagate. Parol ? C-eşt’ copil !?”

  1. pe mine ma amuza pramatia de base care cica nu e de acord cu tariceanu, dar in sinea lui isi freaca miinile de bucurie si spune: asa va vreau baieti! iar de cristoiu mai scrie si sorina matei cum e cu tipografia aia a lui…cit de rapace pot fi golanii astia de „deontologi”!!!! ca si intelectualii care I-au pupat bucile lu’ udrea si base si care acum se dau critici cu iohannis si pnl si le cam pute. lasa ca in curind or sa-l descopere pe marele barbat de stat ponta, continuatorul lu’ base!

  2. Traian, o achitare ramane o achitare, indiferent de detaliile care au condus la o asemenea decizie. Dar tocmai acele detalii ajung azi sa o ingroape definitiv pe presedinta ICCJ. Nu tine treaba aia cu disocierea victima-magistrat, invocata de Danilet. Magistrat fiind, ar fi trebuit sa cunoasca foarte bine elementele constitutive ale infractiunii, forma de vinovatie, etc.

    Ca instantele au decis perioadele de arest preventiv e perfect adevarat. Dar daca se confirma faptul ca procurorul de caz a ascuns probe care o dezincriminau pe doamna Rarinca atunci lucrurile sunt extrem de grave si e nevoie de o reactie.

    Ca Tariceanu & Comp. speculeaza politic situatia e evident. Ar fi fost prosti sa n-o faca. Dar nu-i mai putin adevarat ca situatia e ingrozitoare. Cineva trebuie sa plateasca pentru toate prostiile din justitie. Azi e Rarinca. Ieri a fost Tundrea. Si probabil ca maine, daca nu se schimba nimic, va fi altcineva. Si, cel putin pana azi, nimeni n-a fost vinovat.

  3. Nu o judec, nu-mi permit,dar intuitia îmi spune ca madam Rarinca nu-i chiar nevinovată…Ticmai de aceea trebuie cercetat cazul.

  4. daca cineva are bani de luat de la obama si il suna pe obama la telefon si ii zice , bre, da banul inapoi, ca de nu , stiu eu niste chestii despre tine si le spun la antena 3, nu vine imediat fbi-ul la usa ta? ca eu intuiesc ca asta s-a intamplat in cazul asta

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.