Coana Monica față cu bolșevismul

10987623_770771039684742_8167788796214305216_nUn mitocan bolsevic, din intamplare, ambasador, se strofoaca ca alt mitocan, evreu din intamplare publicist, l-a intitulat pe Vladimir Putin ” fascist ” pe un site.
” Nu este deloc necesar ca pe paginile publicatiilor centrale sa se dea cuvantul la orice badaran.” zice cioloviecul intr-un comunicat obraznic.
” E nevoie să i se spună că România nu este un protectorat rusesc ” reactioneaza autorii, de parca tovarasul ar fi cerut interzicerea site-ului sau cine mai stie ce.
Imediat sare sa dea cu capul si Monica Macovei care cere imperativ

  • ” Președintele Iohannis, prim-ministrul Ponta și ministrul Aurescu au obligația să răspundă. Oamenii lui Putin devin tot mai agresivi. „

Coana mare, chill, obligatia sa ii raspunda impertinentului rus ii revine cuiva de  acelasi nivel cu el, adica un secretar de stat de la Externe.  Nici vorba de ministrul Aurescu sau de prim-ministru, cat despre Presedinte, nici nu poate fi vorba, vremurile cand Basescu sughita despre Putin au apus demult.
Dar diplomatia e o chestie de finete, nu se invata la carciuma…

23 de răspunsuri la „Coana Monica față cu bolșevismul”

  1. Adică ce să vezi, după toate apelativele adresate lui KI din partea bolșevicului Tisminiesky acuma cumva neamțul ar trebui să-i sară în ajutor…în orice caz îti trebuie mult tupeu să ceri chestia asta…cred că procuroarea n-are toată ţigla pe casă. :))))

  2. Eu cred ca „scandalul” e altceva decat pare, ceva menit sa il legitimizeze pe volodea. Monicuta ii calca apasat pe urme lui vadim

  3. Bai, noaptea mintii, nu alta…unul al cărui tata a coborât de pe tanc in gara Băneasa in ’44 se ia de guler cu urmașul idolului tatălui sau si este amenințat de către un slujitor imbecil al acestuia din urma. Dar cu caii ce-au avut?

    1. Tismaneanu si Stan tin gaia-matzu sa-l compare cu Hitler si nazismul.
      Probabil fiindca da mai bine.
      De ce fascist si nu bolsevic?!?
      Stalin o fi fost vrun iubitor de libertati de exprimare?!?
      Stalin nu obisnuia invazii? N-a fost un dictator eficient?
      Polonia, Finlanda, restul tarilor baltice, Romania, Cehia in 68…
      Cred ca putea da linistit lectii de dictatura si imperialism eficace lui Hitlerake.
      De fapt continua consecvent politica lui Petru cel Mare.
      Putin, pur-si-simplu, vrea sa fie si este TZAR! Se viseaza si ESTE urmasul lui Petru cel Mare.
      Ivan cel Groaznic, Romanovii, Petru si Ecaterina cea Mare, Stalin, iar acum Putin, au fix aceeasi politica.
      Lenin formuleaza cel mai bine esenta ei:
      “Imperialismul, stadiul cel mai înalt al capitalismului”.
      https://www.marxists.org/romana/lenin/1916/imper/prefata.htm

        1. Pai asta-i distractiv in reactia lui fis-o lui Leonid Tisminețki.
          Are declaratiile lui Putin, care duc clar spre tarism si metodele staliniste, dar tu il bagi pe Hitlerake in ecuatie.
          Tac-so, Leonte, era piesa-cheie in cenzurarea presei de catre bolsevici (inclusiv a Ahmatovei adusa in discutie), iar fi-so, Vladimir, ne scrie despre lipsa de libertate in presa nazista.
          Ca sa nu mai scriu cat de hilara este pomenirea rasistului Grossman si putinistului declarat Soljenițîn ca antitezele politicii tzarului Putin!:))))

      1. Nu-i mare diferența între bolșevism și nazism, recte între comunism și fascism, toate își extrag seva din socialism – calea către servitute și totalitarism

      2. Pentru Putin, un conflict chiar si „rece” cu occidentul e o ocazie nesperata de a justifica al enspelea mandat la conducerea Rossiei

        1. Pentru Putin, un razboii rece este fatal…Rusia nu este URSS, nu mai are sateliții pe care ii avea Urss, Rusia are un PIB cat al Italiei, construit pe o cotație a barilului de 90 usd, iar saudiții s-au jurat ca pot tine actuala cotație pana in 2019, China început sa cumpere Siberia, deci…

          1. Uite ce se vede si de dincolo: au butoane cu mii de focoase nucleare, rachetele lor sunt imbatabile la toate clasele, au prima armata terestra, Suhoy e the best, soldatii lor sunt nepretentiosi si nu fac nazuri, au tratat cu China care-i poate sustine in sectorul IT, acopera toate sectoarele industriale militare din resurse proprii iar in spatiul cosmic, militar si civil defileaza singuri (americanii ajunga acolo cu ia-ma nene).
            Normal le e fatal un razboi rece, ei sunt pregatiti pentru unul cald. Occidentul e pregatit? La nivel de cetatean?

  4. Din cauza suferintelor indurate de rusi in ultimul razboi mondial, a le spune ca sunt fascisti este afrontul suprem care poate fi imaginat. E ca dracul la manastire, lupul in Laponia sau sifilisul la fata mare. Nu se poate sa nu fi cunoscut asta tocmai Volodea si e evident ca facut-o provocator („bagam fitil”) fie ca agent American, fie de necaz ca Iohannis nu-i apreciaza valoarea de intrebuintare.

    Coana mare ce era sa declare ca sa se bage si ea in seama, draga de ANI a facut maro pe dansa, dragul de DNA n-o mai asculta, despre SRI mucles ca face buba … L-a gasit pe Putin singur singurel si fara aliati.

  5. @Franklin
    Treci pe la casierie, dar adu-mi aminte:
    1. In cate conflicte a zburat Sukhoi (fara y)? None.
    1 bis. Kill ratio pentru Su 27/30? Zero, pen’ca nu a zburat in niciun conflict. Deci the best e pentru guvizi.
    2. Cate din „focoase” sunt funcționale?
    3. Cum stau cu tehnologia stealth? A, am uitat, inca nu au un avion care sa zboare, dar de vândut indienilor l-au vândut. Cool.
    4. Chineze IT? C’mon, aia nu pot plasa un satelit pe orbita de unii singuri.
    5. Rușii tocmai au anunțat ca programul de dezvoltare pentru rachete sol-aer si aer-aer e blocat pen’ca nu mai pot importa componente electronice.
    6. „Ia-ma nene” e un deal ca să-și mențină ei pe linia de plutire Ind. aerospațiala cu banii americansky-lor. Poate îmi spui cați sateliți a plasat Rusia in ultimii 15 ani.
    Glonass mai merge sau tot cu harta…:)

    1. 1 bis. Kill ratio pentru Suhoi 30 e chiar cu minus. Nu reusesc sa faca motoarele alea sa functioneze, mai mult stau in revizii, iar verii indieni pot sa depuna marturie in sensul asta.
      3. Stau bine, doar ca nu prea le reuseste.
      4. Se pare poporul chinezi a inceput deja sa rontaie din Siberia. Doar ca respecta granitele actuale, au inceput sa se mute din ce in ce mai multi acolo si la un moment dat, probabil ca factorul demografic ii va face sa declare Siberia independenta.
      6. Se estimeaza ca, in cativa ani, serviciile oferite de rachetele rusesti vor fi inlocuite de particularul american, vezi Falcon 9

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.