Somnul ratiunii lui Ion Cristoiu : DNA = Securitatea lui Basescu si Iohannis impotriva imaculatului Ponta

  • Instituțiile de forță, cele cu care Traian Băsescu a lovit în dreapta și-n stînga, s-au pus la dispoziția noului Stăpîn, cu cătușe cu tot. Azi dimineață, sora și mama lui Victor Ponta au fost chemate la DNA în dosarul de la Ploiești.Așadar, Imperatorul n-a bienvoit să-și coboarea Înalta-i Gură pînă la a polemiza cu Victor Ponta în chestiunea Eduard Hellvig.
    A trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta. – sursa

Deci ca sa ne lamurim : Securitatea cea rea plus institutiile de forta cele perverse  care lucrau pentru Basescu cel diktator au trecut de partea lui  Iohannis cel fuhrer impotriva lui Ponta cel bun, curat, imaculat. Ca la dosarul acela se lucreaza de vreo cateva luni, neuronul lui nea Jac nu s-a mai fortat sa rationeze.
Cash-ul pe care-l baga Sebi Ghita in B1TV face minuni in psihiatrie, ar fi cazul sa ii recunoastem meritele
Intervine imediat si fana arestatei Udrea intuind ca salvarea vine de la Gagesti Deal


Ii uram domnului maestru insanatosire grabnica , stie Stolojan un sanatoriu misto pe la Sinaia sau prin zona…
PS
Acest material este un pamflet si o reclama gratuita pentru spitalul „Dr Gheorghe Marinescu „

9 răspunsuri la „Somnul ratiunii lui Ion Cristoiu : DNA = Securitatea lui Basescu si Iohannis impotriva imaculatului Ponta”

  1. PSD-istii sunt penibili si pierduti. Tipa toti la Tv-uri ca nu e important ca familia Ponta e pe la DNA si ar trebui sa vorbim despre panglica taiata de Ponta la spital. Care ajunsese in disperarea lor sa inaugureze un ditamai spitalul. Care inaugurare va duce la schimbarea vietii romanilor. Care romani sunt mai interesati de asemenea lucruri decat ca doua femei au fost chemate pe la DNA. Ponta vorbeste de linsaj si ca maica-sa e porcaita. Pai Antena 3 si prietenii ce fac de ani de zile cu anumite personae care nu le sunt pe plac? Acolo ii place lui dottore sa mearga, sa-i susure lingusitorii pe la ureche. In rest domnul maestru abereaza din ce in ce mai rau. E si amuzant: Iohannis prin Paris, prin Berlin dand zor cat de extraordinari suntem noi si astia toti sunt pe la DNA.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.