D-na Gorghiu, faceți-vă un serviciu și scăpați de Chiuariu Tudor

TUDOR-CHIUARIU-AUDIAT-LA-DNAProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 30 de zile, începând de la data 10 ianuarie 2015 până la data de 08 februarie 2015 inclusiv, faţă de inculpatul CHIUARIU TUDOR-ALEXANDRU, senator în Parlamentul României, în cauză rezultând suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârşit infracţiunile de :
– trafic de influenţă,
– spălare de bani,
– aderarea la un grup infracţional organizat.
(…) în luna noiembrie 2012 inculpaţii Varga Ioan Gheorghe şi Călugăr Daniel Constantin s-au înţeles cu inculpatul Chiuariu Tudor să primească suma de 2.500.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcţionarii publici (…) Ulterior, cumpărarea de influenţă a fost disimulată prin încheierea unui contract de asistenţă juridică încheiat cu inculpatul Chiuariu Tudor, potrivit căruia suma de 2.000.000 de euro urma a fi plătită cu titlu de onorariu fix şi suma de 500.000 de euro cu titlu de onorariu de succes la data predării titlurilor de proprietate.  ( comunicat DNA )

Faptele de mai sus nu ma mira.
Ceea ce m-a mirat demult este de ce a fost tolerat tipul  asta , condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în dosarul Poşta Română, de toate conducerile PNL. Habar nu am de ce inca mai poate pleda la bara. Habar nu am de ce e inca senator, ba chiar membru al Comisiei Juridice a Senatului. Pardon, mea culpa, asta stiu : fiindca nu are dram de onoare ca sa demisioneze din Senat.
Dar mai stiu ceva : daca Alina Gorghiu nu-l da afara din PNL , se va alatura  curand lui V.V.Ponta & PSD la capitolul „tinte zilnice pe blog ” fiindca hotul e hot indiferent din ce partid face parte.
Si, daca ma gandesc bine, Ponta si PSD chiar ii dau afara pe golanii astia in ultima vreme …

8 răspunsuri la „D-na Gorghiu, faceți-vă un serviciu și scăpați de Chiuariu Tudor”

 1. „în scopul urgentării punerii în executare a deciziei Tribunalului Covasna.”

  Daca hotararea era definitiva, mai degraba i-as ancheta pe aia care tergiverseaza. Nu vorbesc de corectitudinea hotararii aici, ca n-am stat sa caut.
  Oricum, eu le-as da ani grei celor care asteapta ceva sau conditioneaza ca sa-si faca treaba, nu celor care vor sa-si urgenteze un drept real si legal. Ma refer in general, nu neaparat in cazul asta.

  1. Aia care au tergiversat, bine au facut…Prea era cusuta cu ata alba/rosie/galbena…Odata ce se va pronunta o hotarare penala definitiva in cauza, pac, o revizuire si ratza, pardon, hotararea civila definitiva, aia cu padurea, cade…Ceea ce uimeste , nu ca as vrea io, e lipsa unui aviz al Senatului in materie penala…Tanara speranta liberala e senator si, ghinion, a fost si ministru/sinistru…Dáia il doare la cipilica. Mi se pare ca liberalul luminat, Mosh, Tariceanu l-o bagat in guvern dupe usuiala PDL. Nu ca aia ar hi fost mai breji…

   1. Tanara speranta liberala din „Partidul Cascavalului” (supranume interbelic pentru Venerabilul partid) a primit data ultimativa pentru demisie de onoare . Ce galantoni. Dupe, o insemna excludere, te pomenesti…

 2. Daca presedintele Iohannis doreste sa fie iubit de romani, trebuie sa faca ceva bun, dupa 25 de ani…pentru acestia: PSD sa fie inlaturat / marginalizat, de la conducerea politica a Romaniei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.