Pinocchio Ponta aflase de la Parchet că socrul mic Sârbu NU e cercetat penal ? UPDATE Perchezitii la nume grele : Cătălin Harnagea, Remus Truică, Elenei Udrea, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru Niro.

radu tudor ilie sarbu victor ponta dna materialul clientului

  • „Am aflat de la presă că (Ilie Sârbu – n.r.) e urmărit penal, de la Parchet că nu este urmărit penal. Mă întreb pe cine să cred. Parchetul, care zice că nu e, sau presa, care zice că e”

Asa grait-a Pontanocchio ieri cand a fost intrebat de ziaristi despre viata si opera socrului mic, cica lui i-ar fi spus Parchetul ca nu e urmarit penal.  Angajatii l-au preluat constiinciosi.
Daca avea curiozitatea sa se uite pe situl DNA, (  Sebi, fa-i frate rost de cineva care sa-l invete cu internetele, cu goagalul ), ar fi citit cam asa :

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de următoarele persoane :
…………..
SÂRBU ILIE, senator în Parlamentul României, pentru infracțiunile de folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și sprijinirea unui grup infracțional organizat
…………..
La data de 15 octombrie 2014, suspectului şi inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307, respectiv 309 Cod de procedură penală.

Doua remarci  as face :
Prima ca prejudiciul in dosarul retrocedarilor depaseste 300 milioane euro
A doua e ca Ilie Sarbu s-a opus înfiinţării unei comisii de anchetă a retrocedărilor abuzive din zona Ardeal. Se cam leaga totul.
Tare familia prezidentiala PontaSarbuDaciana, asa-i ?
ponta tg jiuSi, apropo : priviti ce vesel e dottore in poza facuta ieri la Targu Jiu, unde tocmai taiase panglica unui mall si cica nu stia de socrul mic.
Tic, tac, tic, tac, tic, tac…
UPDATE
Percheziţii acasă la fostul şef SIE Cătălin Harnagea, fostul şef al cancelariei lui Adrian Năstase, Remus Truică, fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru NIRO.
Ziua incepe minunat. Tic, tac… 🙂

10 răspunsuri la „Pinocchio Ponta aflase de la Parchet că socrul mic Sârbu NU e cercetat penal ? UPDATE Perchezitii la nume grele : Cătălin Harnagea, Remus Truică, Elenei Udrea, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru Niro.”

    1. pai zilele trecute victoria nuland tocmai anuntase ca se va infiinta un dna in ucraina si ca lupta anticoruptie incepe in ucraina. americanii curata total romania sprijinind-o pe kovesi in actiunile ei de continuare a arestarii mafiei politico-securiste. fara sprijin extern nu ar fi avut curaj sa infrunte vechea si noua securitate si pe grangurii multimilionari cu conturi in paradisuri fiscale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: