Basescu e un presedinte ilegitim ! Politica social-media cu Pavelescu , Mihail Neamtu si M.R. Ungureanu

Orice absent de pe esichierul se manifesta pe facebook, deci : amuzantul ala-mic-cu-capul-mare si chilimanii regalisti din dotare . Plus viitorul fost membru al Noii Republici, tanarul Vlaston Stefan si omniprezentul MRU.

Pentru primul prost, raspunsul e simplu : adunati  cele 250,000 de semnaturi necesare pentru referendum, hai ca la potenta PNT-CD in 20 de ani o rezolvati, piece of cake. Totusi e oarecum jignitor sa-i spui lui Basescu ca e uin presedinte ales ilegitim, zic.
Pentru al doilea tataie, un sfat: mai nou Mihail Neamtu e furios. Ori la 68 de ani, furia poate dauna grav sanatatii,  se stie.
Ajungand la MRU si al sau „Pact pentru Transilvania”, o singura constatare : parca e cam de ras sa lansezi asa ceva in fata unei sali cu 100 de insi. Totusi , vorbim de vreo 6 milioane, cred…

3 răspunsuri la „Basescu e un presedinte ilegitim ! Politica social-media cu Pavelescu , Mihail Neamtu si M.R. Ungureanu”

  1. O premiera, in ceea ce ma priveste – sunt de acord cu ala mic cu capu’ mare: Basescu este ilegitim!! In rest…..no comment. Ce sa mai comentez despre usturoiul furios neamtu sau despre mereu-kobe? Ar insemna sa risipesc vorbele pe niste nimeni…….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.