Victor Viorel Ponta, prim ministru, prim monarhist, prim idiot habarnist : „Regele Ferdinand? – primul rege al României.”

Lucram cu materialul clientului, de pe  situl Guvernului

  • Reporter : /…/ Aţi vorbit aşa de frumos de Majestatea Sa Regele. Să ştiţi că aşteptăm un mic sprijin, ca să avem şi noi un bust al regelui Ferdinand, care ni se refuză de două şedinţe consecutive ale Consiliului Local.
    Victor Ponta : Regele Ferdinand? – primul rege al României.
    Reporter : Da. Este gata /…/
    Victor Ponta : Bun, vorbe bune pun

ponta guvern ferdinand primul rege al romaniei
Dottore, mark my words, exista multe lucruri grele care nu se pot lua cu copy-paste direct pe creier, istoria e unul dintre ele
Carol I, Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, domnitor al României din 10 mai 1866, rămâne cu acest titlu până în 14 martie 1881, când este proclamat rege, devenind astfel primul rege al României, primul din dinastia Hohenzollern-Sigmaringen
Printre altele, ieri a fost si ziua lui Mihai I pe care vajnicul monarhizd dottore l-a si firitisit. Asta e Ponta.
Dar de ce-mi bat eu capul ? Dottore tot un neterminat ramane…
PS
Presupun ca nu-si va cere scuze public de la Casa Regala si ca va sterge gafa de pe situl Guvernului ( fara sens de altfel, am salvat toata pagina ).  Ia sa vedem daca ma insel.

11 răspunsuri la „Victor Viorel Ponta, prim ministru, prim monarhist, prim idiot habarnist : „Regele Ferdinand? – primul rege al României.””

  1. O fi Ponta un Bou trist, dar mai trist este faptul ca acest bou este premierul Romaniei in anul de gratie 2014 adica in mileniul III, secolul 21, iar cornuta asta se comporta ca in Evul Mediu, cu tot grajdul lui, numit Guvernul Romaniei, basca celelalte vietuitoare bipede cu chip umanoid care formeaza Parlamentul Romaniei.

  2. Ponta este confuz. Ceva adevar e si in confuzia prim-ministeriala: Ferdinand a fost primul rege al Romaniei Mari, este numit şi Ferdinand Intregitorul…insa asa e la semidocti: stiu ceva, dar nu prea bine si se cred docti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.