O campanie inexistentă. Câteva întrebări despre viața și opera lui Victor Ponta de la origini până în 2010

ponta4Dupa doar cateva zile, ce-i drept, campania prezidentiala e sublima putem zice…dar lipseste cu desavarsire
Echipa Ponta face, si face chiar foarte bine, exact ce a facut din 2012 incoace : lucreaza la imagine, momentan fiind la faza finala ” Perfect calificat pentru Cotroceni „.
Restul competitorilor consistenti, grup din care fac parte doar Iohannis, Macovei si Udrea, nu ii acorda atentie si, dupa mine, procedeaza total eronat. Plutonul inexistentilor e condus de Tariceanu – cel care, cand nu isi comanda sondaje de opinie,  isi trimite aghiotantii la dezbateri si deja disparutul Mele 0073 care s-a bagat la loc in acelasi joben din care extrasese cele 400000 de semnaturi.
Revenind la principalul actor, Ponta, omul  face exact ce trebuie pentru electoratul propriu, isi arata o imagine fabricata de om de mare succes  : prim-ministru de succes, familie de succes ,  sotie,  copii, mama, etc, nimic rau pana aici.
Dar cine sa-l intrebe : cine esti dumneata si cu ce te-ai ocupat pana in 2010 , dottore Victor Viorel Ponta ?
Cine erai inainte de Congresul aranjat de Sebastian Ghita ? Nu cumva erai cel deja cu un picior in curtea UNPR-ului nasului Oprea ? Nu cumva cel care etufase toate scandalurile lui Nastase, ale caror dosare ies acum la iveala unul cate unul de la DNA ? Nu erai  cel care isi construise cariera catarat pe umerii socrului mic, popa Sarbu tatal Dacianei, pentru care ai si divortat dupa vreo 2 ani de concubinaj ? Nu fusesesi un avocatel care presta pentru celebrul cuplu Udrea-Cocos sau Tender ?  Nu cumva  un fost procuror cu o cariera patata de sinuciderea unui prieten si coleg, sinucidere nici pana acum elucidata ? Nu cumva cel care se mandrea cu diplome inexistente sau de-a dreptul plagiate prin CV ? Si nu cumva ai niste pete tare urat mirositoare dobandite prin Paris ?
Numarati intrebarile, nu sunt multe, dar insistent repetate, distrug imaginea lui Ponta fix acolo unde a mintit mai tare :  cariera, familie , coruptie .
Si acum raspundeti-mi daca puteti : cine sa i le adreseze ?

8 răspunsuri la „O campanie inexistentă. Câteva întrebări despre viața și opera lui Victor Ponta de la origini până în 2010”

  1. pai parca se zicea ca a dormit ca un boschetar prin gara din paris. famelie de nomenclaturisti… o s-o pateasca romanii rau daca ajunge putoiul asta presedinte

  2. „etufase” !?

    deci, daca nu il intreaba nimeni, e blat si cu macovei si cu iohannis ? ca cu udrea am inteles ca e mare blat, nu ?

    1. Deocamdata miza e calificarea in turul doi. Unii candidati au fost efectiv zvarliti in lupta electorala in incercarea de a bara calea lui Iohannis catre finala. Nu trebuie sa ai doua facultati ca sa intelegi ca Udrea restrictioneaza voturile basistilor prosti, iar Macovei ale basistilor destepti. Doua capete, din start, cu alte cuvinte, Basescu nu e cu opozitia antifesenista ci cu fesenistii. De partea cealalta, Tariceanu restrictioneaza votuile de drept cuvenite lui Iohannis. Oare de ce, o avea si Calin tot doua „facultati’? E incredibil ca Iohannis inca nu are nicio televiziune de partea sa. Si atunci, sa nu o spui tare si clar ca adevaratul favorit al lui Traian Basescu nu este altul decat Victor Ponta, candidatul unic al sistemului?

  3. „nu ma duc la Cotroceni sa ma calific la locul de munca!”
    Probabil ca este atotstiutor si predestinat a fi presedinte al RO.botezat in America de slugoii de la antene.Adevarul ca nu are adversari,deci totul este o murdarie
    pervers,parsiv si stringator(i)O sa o tragem noi populatia tare de tot cu astia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.