Visul faraonic al lui Victor Viorel Ponta . La multi ani iubit Conducator !

1040646_764818896898102_1505382339556182899_oHabar nu am ce a fost in capul dr Victor Viorel Ponta cand a aprobat faraonica lansare de astazi de la  Arena Nationala, loc care n-a mai vazut asa ceva de pe vremea cand se numea ” 23 August „, de la Ceausescu Nicolae.
Lansare prezidentiala ? Sa fim seriosi, a mai avut doua.
Campanie electorala ? Parca inca nu a inceput desi Ponta a facut deja zeci de mii de kilometri prin toata tara.
1610803_814260565280499_7986487202922425263_nAniversarea zilei de nastere cu 55-60,000 de activisti ? Prea suna a Coreea de Nord chiar daca gluma de mai sus pare deplasata,  oricum e de dorit celei din stanga trimisa de copii, cica. Talentati copiii politrucului in photoshop inca de mici, promit.
De ce ai fi de acord sa enervezi atatia oameni blocandu-le accesul in zona in care locuiesc timp de 24 de ore exact dar exact ca si Ceausescu ? La meciurile considerate de mare risc, sunt de ajuns 2-3 ore inainte si dupa. De ce ai aprobaaducerea a zeci de mii de participanti exact ca pe vremea gloriosului stejar de la Scornicesti , pe liste din intreprinderi ( RATB ) sau din galeriile echipelor de fotbal ?
Ce e in mintea ta tinere prieten care azi implinesti doar 42 de ani ? Poate ai fost in copilarie, ca si pionier, la o asemenea daravera si ai ramas cu sechele ? Poate esti doar invidios ? Poate dupa vizita in China ai inceput sa ai vise erotice cu Coreea de Nord ?
Zau ca nu pot sa il mai inteleg. Tanarul care promitea acum 4 ani un altfel de PSD, si-a tinut promisiunea pe invers. Nici Iliescu, nici Nastase, nici Geoana nu au avut tupeul sa duca cultul personalitatii undeva extrem de aproape de cel al tovarasului impuscat de proprii camarazi la Targoviste.
Dar istoria are extrem de bunul obicei sa se cam repete, desigur, sub forme usor modificate…
PS
Si sa nu-mi mai spuneti ca nu ii pot numi curve pe toti cei care atarna in jurul lui, ba prin guvern, ba prin partid, ba prin alte sinecuri, aproband prin tacere asemenea spectacole grotesti

23 de răspunsuri la „Visul faraonic al lui Victor Viorel Ponta . La multi ani iubit Conducator !”

  1. Cine-l invata si nu-i atrage atentia la efecte, ma referez la aturajul apropiat lui Copypaste, are la fel de bune-intentii ca cei ce l-au sfatuit pe Abuziv-impuscatul sa adune in 21 decembrie 1989 un milion de oameni in piata CCului. In stilul asta s-ar putea sa avem noroc si sa scapam de pacoste…

  2. Ce stiti depre originile acestei poante a politicii romanesti?El se mandrea intr-un interviu ca dupa tac-su este os de italian dintr-o familie Ponte,iar dupa ma-sa ar fi aroman din Albania.Chiar asa?

  3. Sa va trag la muie de PSD-isti comunisti. Ati blocat toata circulatia astazi in jurul stadionului doar pentru ca un gaozar cum e Ponta sa-si lanseze candidatura a nu stiu cata oara. Puie Monta.

  4. Atentie, la fel cum s-a intamplat in 1989,
    cand fostii militari se revolta si spun adevarul, urmeaza schimbarea rapida a guvernului, nu mai exista drum de intoarcere!
    Cine cade primul: Ponta sau Dragnea, aflam in curand de la DNA, pentru ca amandoi au grele dosare penale!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.