Inca o „independenta” : Monica Macovei a demisionat din PDL

54058b2a682ccf4966386b1c

  • Nu ma inscriu in niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei, pentru ca sunt convinsa ca romanii merita un presedinte al lor, independent.
  • Un presedinte independent prezinta garantia ca Romania va merge spre Vest, ca Romania ramane in NATO, in UE, ca modelele nu sunt nici China, nici Federatia Rusa, asa cum incearca Ponta astazi sa ne induca si o spune clar si deschis

Si da-i si lupta neicusorule, femeie libera, endepandanta care va’s zica.
Coana Mandelo, un car poleit cu aur daca ai trimite sa ma care la vot, si n-as iesi pentru independenti vopsiti
N-ati fost capabili sa va uniti si sa gasiti un candidat credibil, ati preferat sa il pupati pe Basescu pana in ceasul al 13-lea ? Sa muriti bine sub Ponta,  cu el sau cu altul, tot aceeasi mizerie va domni .
PS
Macar o sursa  de finantare a campaniei candidatei anti-corupte si independente cand aflam si noi ? Caci la nivel de tara, vorbim de milioane.

14 răspunsuri la „Inca o „independenta” : Monica Macovei a demisionat din PDL”

  1. Ha, ha, ha, ha, ha! Pai daca are pensia de 4000 de euro/luna asigurata ce-i mai trebuie??? Se ia de mana cu „independentul” Preda! Toti o apa si-un namol, maglavais framantat de 25 de ani in creuzetul lui Soros cu manutza lui Plesu. Bravo, Basescule, ca i-ai facut „oameni”! Vorba vine, ca tot animale raman.

  2. Hai sa fim seriosi. TOATE slugile lui Basescu care apar brusc independenti trag sa iasa Ponta. Doar n-o sa-l sustina pe candidatul lui Blaga…

  3. Si Udrea si Macovei sunt elemente ale planului pus la cale de sistem pentru accederea lui Ponta la functia de presedinte.
    Udrea trebuie sa construiasca o antinomie basista pentru Ponta, bazata pe antipatia populatiei.
    Macovei trebuie sa deturneze cat se poate din voturile lui Iohannis, in speranta ca Iohannis nu va accede in turul II. (la fel si Tariceanu)

    Singurul candidat din afara sistemului si care nu trebuie sa ajunga, in niciun caz, la Cotroceni ca e naspa pentru sistem este Klaus Iohannis. E simplu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.