Teodor Baconschi si cei 100000 de euro

baconschi facebook 100 mii euro europarlamentareTeodor Baconschi a simtit nevoia sa spuna niste povesti despre P.M.P. pe Facebook , scapand  un porumbel de mai mare dragul pe care,  la reactia imediata si colectiva a publicului, a incercat sa-l dreaga dupa 2 ore. Acum, ca pentru candidaturi se percep sume enorme de bani nu mai este demult un secret pentru nimeni, remarc totusi cateva inadvertente
Prima ar fi ca dl Baconschi chiar a crezut ca locul 3 poate fi eligibil chiar daca nici un sondaj nu ii oferea aceasta speranta.
afis-pmp-elena-udreaDe altfel, omul nu a avut absolut nici o retinere sa figureze pe fundalul unui afis electoral dominat de Udrea, la acea vreme fara nici o functie in PMP
Nu in ultimul rand, de ce oare si-au dat seama acesti intelectuali ca Udrea e toxica abia dupa ce au ratat sansa unui post caldut si bine platit la Bruxelles ? Dar la intrebarea asta ma tem ca raspunsul il stim cu toti.

9 răspunsuri la „Teodor Baconschi si cei 100000 de euro”

  1. Ce sa faca oamenii in PMP, partid neparlamentar, fara resurse, partidul de casa al unui politician expirat si terminat? Au asteptat si ei alegerile europarlamentare, au asteptat apoi si „coagularea” dreptei, in speranta unei pozitii cat mai avansate. Acuma ca dreapta s-a coagulat fara ei, doar nu era sa mai astepte pe sec inca doi ani, facand joc de glezne pe langa Udrea si Dragomir.
    Sunt curios ce parere are Cristian Preda despre faptul ca a ramas fara colegii sai intelectuali de-o viata. Se simte probabil bine, din moment ce sunt si mai putine slugi in jurul reginei.

  2. Eu inteleg logica cerutului de bani.
    Vrei sa candidezi in numele partidului atunci arata ca iti pasa de partid si fa rost de sponsorizari. Totusi tarifele sint cam ridicate. 300k de euro pt locul 3 pe lista? C’mon. Pe vremuri era 50-60k euro pentru un loc eligibil pe bune si fara dureri de cap.

    1. Exista si altfel de tarife. De exemplu, cat au costat voturile din 2009 de la ambasada de la Paris unde Baconski era chiar ambasadorul?
      E o consolare pentru noi sa vedem ca Baconski acuza ratarea alegerii sale ca europarlamentar, tocmai el, ditamai furnizorul de voturi.

  3. Vai ce m-a impresionat fecioara bakonski – mi s-a umplut curul de lacrimi. Mai lipseste sa declare si eba ca i s-au cerut bani si de aia a renuntat 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.