De ce refuză Traian Băsescu să accepte ca e mort şi îngropat politic. „Naşule, eu dacă mă duc şi dau la DNA şi mata într-o săptămână eşti arestat ! „

mafiaZilele acestea asistam la o escaladare fara precedent a haosului politic,  impins acum la cote inimaginabile, grotesti, urat mirositoare.
Vedem si la stanga si la dreapta esichierului politic  un fel de cafteala generala intre gasti de cartier, chestie specifica cand Nasul ( din suflet, remember ? ) trage sa moara.
La stanga, Ponta incearca sa indeparteze gasca veche si baronetul, il aduce pe Rus geniul vanzator de Mertane de la Cluj in locul compromisului Sova,  in timp ce d’alde Mazare si Dragnea sunt santajati cu : ori cu noi, ori la celula’. Urmeaza clipe de adanca dragoste si negocieri in weekend cu cutitele pe masa. De ce credeati ca se izoleaza de ochii si urechile lumii ?
La dreapta, si asa dezorganizata si facuta franjuri in ultimii 10 ani, de sau cu ajutorul lui Basescu, haosul e si mai mare, fiecare partid, partidulet, grupulet sau voce solo canta pe alta tonalitate, incapabili sa inteleaga ca subiectul Basescu e doar o capcana ieftina care le distrage atentia si asa vraiste. Nu par a fi capabili sa se uneasca, ii preocupa si pe ei doar efemerele functii de sefi si sefuleti, bref ,  aceeasi mizerie : ciolanul.
In sfarsit ajungem la subiectul care ne-a frecat creierii tuturor in ultimii 10 ani : Basescu Traian. Parerea mea e ca omul asta, daca ar mai fi avut o farama de onoare, ar fi trebuit sa se impuste si nu glumesc. Am citit si eu dialogurile pe care tiganii unui clan mafiot le purtau cu fratele lui

  • Uite ce ma enerveaza, n-ai mata bani … Du-te si imprumutat-te la frate-tu…
  • Nasule eu ma duc si dau la DNA si mata intr-o saptamana esti arestat !
  • Are filmarea cand zici dumneata ca te duci si dai banii la Traian, si vorbesti cu el si facem ceva si rezolvam

Nu mai continuam, n-are sens.
Nu poti, efectiv nu ai cum sa mai  vii sa afirmi ca nu ai stiut, cand chiar tu ai recunoscut ca ti s-a spus acum un an de catre fratele „santajat”, nu ti s-au povestit de-a fir a par si dialogurile de mai sus ? Tu, omul atotputernic care stia totul despre toti ? Nici macar un copil de tata n-ar crede asa ceva
Da, a fost o lucratura, da au fost bagate si servicii diverse, n-am dubii. Dar repet : live by the sword, die by the sword. Cu serviciile ai guvernat, ele te ingroapa.
Nu cred ca are atata onoare sa demisioneze, a si spus-o de altfel,  cu toate ca nu cred ca mai poate fi aparat in nici un fel. Desigur ca astia care se pregatesc sa preia toata puterea sunt la fel, daca nu si mai rai, dar asta nu mai e vina nimanui.
3 preşedinţi, 5 premieri şi 10 miniştri de Interne au ştiut de faptele ilegale ale lui Bercea Mondial. Toți au tăcut, asta e mafia
Cine deconteaza  de 24 de ani incoace ? Prostimea…

18 răspunsuri la „De ce refuză Traian Băsescu să accepte ca e mort şi îngropat politic. „Naşule, eu dacă mă duc şi dau la DNA şi mata într-o săptămână eşti arestat ! „”

  1. „Izaura Anghel: Uite ce ma enerveaza, n-ai mata bani … Du-te si imprumutat-te la frate-tu…

    Mircea Basescu: Cum sa ma imprumut ma de la frate-miu, tu crezi ca ala are bani? Sa stii ca nici ala nu are…

    Constantin Marius: Traian? Nu are bani? Nu are ala bani?

    Mircea Basescu: Nu”

    …din momentul asta tiganii trebuiau sa se prinda ca sunt la Candid Camera si sa nu puna mana pe bani.

  2. „Traian? Nu are bani? Nu are ala bani?

    Mircea Basescu: Nu”
    Pai si blejnar ce a pazit, toti baietii si fetele din partid care cotizau de zor? Nu e bine, mai baieti, nu e bine 🙂

    1. Pai ori nu a primit bani de la mafia tiganeasca, ori a primit si i-a predat la dna. In cazul in care ar fi adevarat (ceea ce nu cred, site-ul la care faci trimitere parca e scris de turcescu tinandu-se de mana cu cristoiu), atunci betivul de la Cotroceni minte cand declara ca nu stia nimic. Oricum, famiglia basescu minte de ingheata apele, este o traditie la ei in familie. Si nu m-ar mira sa apara niste bani la dna cu o dispozitie de incasare antedatata, ca si cei de la dna si de la sri sunt de o probitate profesionala, ceva de genul curvei cu state vechi ce se declara fecioara. De ce nu incerci sa ne explici cum sta treaba cu pixelul maro, e funebriu ocupat sau ce?

  3. io am pus acolo un „daca” – discutam aici, nu ne paruim. n-am zis ca „asta e adevarul. urmati-ma in siajul biruintei”
    pe mine ma distreaza cu perdelele de fum si cu manevrele care se fac si se pocnesc intre ei (aia care nu-si dau dau cu stingul in dreptul), ok?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.