Preemptive strike : cine este autorul scenariului „Băsescu la puşcărie” ? 20 iunie 2012- 20 iunie 2014.

nasul I marlon brando mafia

  • Avem deja motive să credem că este vorba de un scenariu bine pus la punct, a cărui dozare cinematică și cinematografică, pentru uzul publicului, este, oarecum, decisă, nu neapărat de către protagoniștii filmului. Se pregătește difuzarea unor materiale, a unor filme, a unor documente suplimentare. Există multe alte înregistrări. – Hurezeanu Emil

100% adevarat, asa cum scriam ieri, este vorba de o telenovela bine pregatita din timp de scenaristi cu experientaO scurta istorie a cazului Bercea-Basescu gasim aici. Rezumand, informatia ca Mircea Basescu a luat bani de la familia lui Bercea Mondial, pentru a interveni in favoarea acestuia in dosar a aparut inca din 24 martie 2011 . Procurorul de caz, Eugen Iacobescu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a fost cel care a dezvaluit presei ca Mircea Basescu a luat 300.000 de euro de la familia lui Bercea, dupa care, atentie !

Dosarul i-a fost luat lui Iacobescu prin trei rezolutii din 14 si 24 martie 2011, semnate de procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, Elisabeta Ponea, care i-a reprosat lui Iacobescu „iesirile repetate in presa, care duc la lipsa de obiectivitate”. Ea este sotia lui Constantin Ponea, seful Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, cel pentru care, in anul 2013, seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, avea sa intervina la ministrul de Interne, Radu Stroe, si la seful IGPR, Petre Toba

Daca ati citit cu atentie povestea de la Hotnews, parca incep sa se lege datele problemei, nu ?
Acum, fac o paranteza ca sa fie clar chiar si pentru persoanele cu creierele bine spalate de Grivco 3 : sunt convins ca Mircea Basescu e vinovat de luare de mita, a pus mana pe bani, kaputt. De asemenea n-am nici cea mai mica indoiala ca Traian Basescu a stiut  si deci are o vina macar morala
Revenind, la poveste, suntem intr-un an electoral de la al carui inceput s-a afirmat tare si clar ca va avea o campanie electorala sangeroasa. Acum asistam la ceea ce  se numeste „preemptive strike„.
Basescu nu mai candideaza, ziceti ? Sigur ca nu, dar candideaza Ponta. Ori ce vedem de la inceputul anului intr-o mass-media aservita PSD cam in proportie de aproximativ  75% ? Ca tot ce nu e cu PSD & Ponta e cu Basescu, presedintele inca in functie fiind unica tema de campanie si cal de bataie a propagandei.
Care era cea mai puternica arma a lui Basescu si totodata maxima vulnerabilitate a lui Ponta ? Justitia si lupta impotriva coruptiei. Inutil sa mai enumar toate acuzele impotriva baronilor PSD & Ponta , PC & Voiculescu, oligarhului sponsor Ghita si famigliei din Prahova, etc.
badea dumitrescu tudor antena 3Cum puteau fi anihilate toate acestea ? Printr-o preemptive strike, simplu. Iat-o pusa zilele acestea in miscare, si filmul va continua multa vreme, ce ati vazut e doar un aperitiv, procesul penal va dura si pe intreaga lui durata televiziunile mogulilor vor difuza 24/7 noi „dezvaluiri” deoarece exista zeci de ore de inregistrari. Toate coroborate cu atacuri virulente la adresa Justitiei basiste.
Pavel Abraham dana grecu radu tudor mircea badeaAstfel, prieteni, lupta cu coruptia, unicul atu al mandatelor lui Traian Basescu va fi uitata si ingropata intr-un potop de acuze ( adevarate ) la adresa fratelui care s-a inhaitat cu clanurile tiganesti. In loc sa fie demascati marii baroni corupti cu afaceri de sute de milioane, in casele prostimii vor fi introdusi seara de seara Izaura si Basica  live din satra, fara sa spuna nimeni ca noii eroi ai luptei anti-basiste sunt niste delicventi penali.  ICCJ si DNA vor deveni tapii ispasitori si nu hotii si mafiotii din toate partidele. Un plagiator dovedit, cu niste pete incredibile in biografie, o marioneta a baronilor si a noii Securitati, va deveni viitorul Presedinte, un presedinte-gratiator caci cu cel jucator ne-am lamurit.
Suna bine scenariul telenovelei, nu-i asa ? Se intampla sub ochii vostri, vizionare placuta.
Hai totusi sa incheiem intr-un ton vesel
20 iunie 2012 : Adrian Nastase se impusca dar rateaza.
20 iunie 2014 : Basescu Mircea intra la racoare 30 de zile.
‪‎Sic transit gloria‬…

30 de răspunsuri la „Preemptive strike : cine este autorul scenariului „Băsescu la puşcărie” ? 20 iunie 2012- 20 iunie 2014.”

  1. Deci singura consolare ar fi fratelo la puscarie, ca despre betiv – nici o sansa. Iar, prin gratia lui basescu atotputernic si presedinte jucator si mare maestru al dosarelor, psd-ul iese (in anul de gratie 2014) mult mai bine si mai intarit decat acum zece ani. Vedea-i-as pe toti (psd si pmp si pdl) in puscarie!

  2. ar vrea pesedistii sa ajunga ponta presedinte-gratiator, dar NU II VA LASA america. dna si sri sunt de partea americii si au pornit o ofensiva anticoruptie. vor curata TOT. plus ca, prin arestarea fratelui presedintelui, oricine va spune ca justitia e independenta

    1. Frate, sa fie clar. Americanii nu vor decat sa detina controlul in Romania, nimic altceva. Anticoruptia nu e decat o chestiune de limbaj, o ipoteza de lucru, o simpla conventie.

  3. adica sa zicem ca soferul lui kovesi zice ca i-a dat bani lui kovesi de la bercea. pai sa-l credem pe sofer? daca e omul lui voiculescu? daca ii e amenintata familia de catre oamenii lui voiculescu si vechii securitati? in ce tara o televiziune ataca institutiile statului? asta da, e atentat la siguranta nationala.

    1. buna asa 😀

      doar ca, a drac fatatalitate fatata, pe teritoriu tzarisoarii s’aplica legili date de apartamentul cu doua camere al romuniii 😦

      asa ca nu m’ar mira ca sa dea pedepse grele de belit suli insotzite de masuri complementare care sa constee in mai multzi ani petrecuti in post si rugaciune pe insule mai mult sau mai putzin virgine

    2. poti sa-mi spui si mie cum l-a determinat voiculescu pe mircea basescu sa se duca la clanul bercea sa ceara bani?
      puteai sustine ca e o inscenare daca se ducea bercea cu bani la mircea basescu dar a fost invers, basescu l-a trimis pe capatana sa ceara bani
      sau si mircea basescu e omul lui voiculescu si a vrut sa-i insceneze ceva lui traian basescu?

      1. Poti sa-mi spui unde ai citit despre „inscenare”, amice ? Sau poate ai visat ?
        Daca esti treaz, ceea ce nu cred, reciteste atent unde am scris clar ca e vinovat

  4. Vad ca toata lumea uita un lucru esential: atat mircea basescu, cat si, evident, traian basescu stiau de toate inregistrarile astea. Chiar una dintre tiganci a spus ca la un momentdat i le-a dat pe un stick lui mircea b. Cu toate astea nu au incercat sa rezolve problema pe cale amiabila, sa zic asa. Au lasat lucrurile sa curga pana in momentul asta.
    Logic, oameni buni, ca pentru protagonisti nu e nici o surpriza ce se intampla. Si dupa cum il cunoastem pe basescu, ar trebui macar sa-l creditam ca si-a pregatit un plan si pentru scenariul asta in care inregistrarile sunt facute publice. Nu stiu de ce toata lumea se comporta ca si cum ei au aflat de inregistrari acum cand am aflat si noi.
    La mintea cocosului ca din moment ce stii de toate astea…din moment ce ii mai si agiti pe tigani facand pangere ca te santajeaza…e clar ca urmatorul pas e publicarea inregistrarilor. Credeti ca in momentul in care faci o plangere de santaj nu esti intrebat care e obiectul santajului? Dooh.

  5. ne esential cum se va incheia cu clanul Basescu. as fi bucuros sa vad inceputul unei cruciade impotriva clanurilor tiganesti si anihilarea acestora. cred ca as cotiza si fo 10 la suta din salar pentru sustinerea actiunii!

  6. Tiganu` tot tigan.Base a vrut sa-si spele putin imaginea de cand cu „tiganca imputita” si s-a dat preten cu Cioaba si Bercea la Costesti,iar fratello le-a botezat alora puradelu` tot d-aia,ca sa nu fie considerat rasist.In privinta banilor…..am oarece dubii,intrucat n-am pic de incredere nici in tiganii aia , nici in Pavel Abraham , INSA banul e ochul dracului , asa ca….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.