De ce detest PSD-ul si de ce ar merita Adrian Nastase sa mai petreaca vreo 10 ani la Jilava

adrian nastase antena 3 sandra stoicescuAm scris si sustin in continuare ca Adrian Nastase nu merita cei 4 ani de condamnare pe  care-i serveste acum la Jilava,  in trista perioada 2000-2004 petrecandu-se alte 1001 de chestii penale, mult mai grave. Cred in continuare cu tarie chestia asta.
Dar sa nu inveti nimic din ce ti s-a intamplat si dupa ani  sa apari la una din televizunile aservite PSD afirmand mizeria din print-screen e totusi prea mult.
Inteleg ca simte nevoia sa-si apere copilul de suflet, pe micul Plagiarescu aflat la ora asta intr-o vrie pe care sociologii-activisti se forteaza s-o mascheze, dar 1001 de cifre nu fac cat un simplu cuvant :   c o r u p t i e
Totusi sa vii tu, finul intelectual Nastase, si n-o spun cu ironie,  si sa minti ca ultimul activist PSD e deja prea mult.
BASESCU TARICEANU CAMPANIE  2004Deci nu Stoica, Stolojan si, mai ales, Tariceanu au fost langa Basescu in 2004, nu ei l-au ajutat sa iasa presedinte, si D.A, bine au facut la acea vreme, deoarece nu aveau de unde sa stie cum urma sa se transforme omul. Nu Tariceanu, care acum a devenit  sluga PSD, ci Crin Antonescu, tip care s-a opus la crearea aliantei D.A. si care, mai tarziu decat trebuia, a inteles  eroarea aliantei cu niste baroni socialisto-caviaristi. Asta o afirma Nastase.
Revin , Nastase isi merita cu prisosinta locul in care e fiindca e un jeg de om : lui Antonescu, vaduv din iulie 2004 ramas cu un copil de 3 ani , nu de Basescu ii ardea.
Ultima curva sa fii si tot nu te pretezi la asemenea magarie. Penultima sa fii, si tot nu o dai pe ecran ca pe o mare stire. Dar na, discutam ca intre actuali si viitori puscariasi : A.N. + Voiculescu = love.
Pe final o destainuire : urasc sincer PSD fiindca a ajuns sa ma faca sa-i dau dreptate lui Basescu, individ pe care-l detestam la fel de sincer.
PS
Daca aceasta salariata a Intact preda jurnalismul, viitorul meseriei e garantat. Jilava scrie pe el.

18 răspunsuri la „De ce detest PSD-ul si de ce ar merita Adrian Nastase sa mai petreaca vreo 10 ani la Jilava”

  1. gunoiul de ponta s-a dus in vizita PARTICULARA in israel si si-a facut poze cu sotia pe la sit-urile istorice si le-a pus pe facebook si a zis : viata de premier e usoara in Romania. pai nemernicul ast a de ponta merge in excursii in israel? nu a semnat nimic , niciun contract cu partea israeliana . deci el merge in vacanta in israel pe banii romanilor? si cand antonescu a fost pozat intr-un duty-free antena 3 il critica ca e la mall la cumparaturi in italia. acum antena 3 comenteaza pozitiv de excursia cu sotia in israel, mascata ca vizita oficiala. niste viermi care merita sa piarda alegerile

  2. Bre Mos Califar de curiozitate poti intre anii 1990-2014 sa imi prezinti un presedinte ales de tara ,un prim-ministru ,un politician care sa bagat in fata … sa fi facut asta decit ca sa se umple de parale pentru el ??. Toti o apa si un pamint !!!!!!. 😈

  3. Norica Nicolai a raspuns cu argumente la mai toate mizeriile puse in discutie de moderator, macar pentru asta am urmarit emisiunea.

    Alessandra Stoicescu n-are nici o treaba cu jurnalismul, vorbeste tot timpul peste invitati cand se spune ceva critic de PSD si se contrazice cu ei de parca ea ar fi purtatorul lor de cuvant. Nu mai zic ca pe Ponta il ridica in slavi oricand are ocazia iar pe Nastase aproape ca-l venereaza, ii tremura vocea doar cand ii pronunta numele.

    Singura jurnalista de la A3 care nu improasca cu noroi in PNL si ii mai ia apararea lui Antonescu e Oana Stanciulescu, doar ca ea are o ora de emisiune sambata noaptea, cand oricum nu prea se uita nimeni.

        1. Ma uit arareori la emisiunea ei, din cauza formatului si a invitatilor slabi.
          Am urmarit o ora emisiunea ei in perioada cind toti urlau contra lui Antonescu si mi s-a parut onesta: nu a intervenit peste invitati si s-a nimerit ca invitatii sa nu fie talibani.
          Ma mai uit saptamina viitoare – inainte de a da verdictul `javra sclifosita` ca in cazul Stoiceascai.

  4. Păi are dreptate tiză-miu. Dacă ajungea el președinte am fi avut „ordine și disciplină”.
    N-ar putea careva să arunce cheia cât mai e înăuntru, și să-l facem uitat acolo?

  5. Asa e cand te obisnuiesti cu pierdutul sapunului pe la dusuri. Putem vorbi de un defect profesional deja…
    Cat despre A. Stoicescu…ei, bine, e un job. Get over it. In media putini pot fi depistati ca non-combatanti. Macar incearca (fara prea mult succes, totusi) sa pastreze aparentele.
    Poate peste ceva vreme o vedem aparandu-l pe M. Neamtu, cine stie?! Sau pe Monica Tatoiu 😀

    1. Nu este nici o problema daca A. Stoicescu este partizana, atita timp cit isi asuma acest lucru.
      Dar au sarit cu totii in tavan cind Antonescu i-a facut propagandisti PSD.
      Chiar postul in totalitate poate fi partizan – este un post privat (de aici si absurditatea existentei CNA), atita timp cit admit acest lucru.
      Dar nu – ei se declara echidistanti …
      Poate echidistanti intre Ponta si Dragnea ! :mrgreen:

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.