Cu sex-simbolul PMP Laura Diana Bota la o Ciorbă. Ce partid „creste” Basescu

1926869_1473688142852263_1780289440_nlaura diana bota

  • Circa 70% din membrii PPDD Satu Mare și cele șase organizații ale PNG-CD au trecut la Partidul Mișcarea Populară Satu Mare, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, președintele filialei judeţene a noului partid, Laura Bota, care este şi secretar regional.

Deci cam acesta e partidul despre care spunea Basescu aseara la TVR ca ar vrea „”sa-l creasca . Folclorul popular ne invata  : spune-mi cu cine te aduni si iti spun cine esti.
Ce o fi atras  valorile lui DDD si Gigi la PMP ?
Probabil speranta ca daca scot dama din portbagaj , o pun pe bancheta din spate…
PS
Ca sa n-avem vorbe, pe Facebook femeia pare chiar mandra de chestia asta

24 de răspunsuri la „Cu sex-simbolul PMP Laura Diana Bota la o Ciorbă. Ce partid „creste” Basescu”

  1. Wow!!! Superba poza cu portbagajul. Dar, ca de obicei, iar am o nelamurire: ce faceti, dragi pimp-isti, ii dati lovituri sub centura lu’ Nutzy?? Bagati brunetele (vopsite pana corbului) la inaintare, nu va mai place blondele??? Nu e bine, mai tovarasi, nu e bine!!!

    1. Eu nu cred ca-i necajita sau chinuita, ci, mai degraba, mediteaza in stil propriu cum sa faca sa se-ajunga ea in fruntea bucatelor pimp-iste!!!! Sau macar pe aproape, daca fruntea-i ocupata de blondele bretonate!!!

  2. Hahaleriţele şi hahalerii se strâng uşor, uşor sub aripa hahalerului şef.
    Superb, având în vedere votul pe listă. Cu apariţia acestui partid PMP cetăţeanul omorabil plătitor de impozite şi taxe, îi va fi mai uşor în a decide cui dă votul ! 😉

  3. Ai uitat-o pe Udrea care-a zis acum vreo două zile că PMP o să facă un miting URIAŞ în capitală! Poate dacă apare ea în chiloţi s-o strânge vreo mie de oameni cu aifoanele în mână, la pozat!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.