Evenimentul Zilei va taxa noul volum „Ode Elenei Udrea”

Citeam ieri ca EVZ va taxa continutul online si astazi imi arata Marieta o valoare a redactiei

patrusca evz online
Dar pot sa inteleg  ” de ce”,  iata ce text comite una intitulata Eliza Cristea

  • Tânără, inteligentă, hotărâtă şi ambiţioasă până peste măsură, rezistentă la lupta de tranşee cum poate nici Traian Băsescu nu este, capabilă să se ia la trântă cu toţi bărbaţii scenei politice româneşti, Elena Udrea poate fi spărgătorul de fronturi de care are nevoie zona de centru-dreapta din România în perspectiva anului electoral ce se apropie cu paşi grăbiţi.

Nu stiu daca va aduceti aminte cum, prin ’90, aparuse o febra a vanzarilor volumelor de Ode inchinate tovarasului, ba chiar se percepeau sume frumusele pentru ele. Ei, va dati seama ce valoare vor avea textele inchinate lui Basescu si tovarasei blonde de lupta ? Cum sa nu taxeze Andronic&Nicu Niro asemenea valori ale pupincurismului universal ?

6 răspunsuri la „Evenimentul Zilei va taxa noul volum „Ode Elenei Udrea””

  1. Asta cu luatul „la trântă cu toţi bărbaţii scenei politice româneşti” e, totuși, și exclusivistă și ușor imprecisă; pe rând sau cu toți odată?

      1. Ce înseamnă s-o dai pe termeni milităreşti..Apropo, asta n-o fi fost tot admiratoarea aia pe care-o ştim noi? O fi repetând şi ea ce-a auzit pe la regimentul 69 (nimeni nu e-n pericol să uite vizita asta :))). Şi-a mai comis una: în teoria militară clasică, tancurile sparg fronturile, aşa c-a nimerit-o la fix: o sparge sau n-o sparge ceva, Lenuţa e un tanc. Mai lasă, fa, pârjoalele celea…:))

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.