24 de răspunsuri la „Un atac asupra justitiei : ori suntem rockeri cu „ciucate”, ori nu mai suntem”

  1. Eu apar justitia (i.e. pe Vasilica-puta-mica), asadar: ce te iei acum de om pentru o greseala care nici nu e greseala, ca doar se poate spune si „ciuc” in loc de „cioc”, sau poate i-a alunecat degetul in viteza de pe tasta cu „o” pe cea cu „u”….. Zau asa, eu cand ma uit la el ma apuca mila si nu mai bag seama la nimicuri d’astea!!!!

  2. Mai are 4 zile pe salariul asta. Cat de prost poti sa fii pentru ca sa perzi totul pe mana unuia ca Basescu. Te paste judecatoria din Beclean, in cazul cel mai bun Vasilica, leafa mica. Personal ti-as dori sa speli vase pe undeva prin Wisconsin, daca se poate. doar esti dimocrasy difender.

    1. Mai are patru zile pe dracu’. Termenul pentru el a expirat ieri. O alta manevra a lui haineala. S-a pisat pe lege cu aroma de csm.

      1. Pai cand il vor mai intreba ziaristii pe purtatorul de cuvant de la Comisie care sunt exemple de presiuni la adresa justititei din partea media, acesta va da linkul la postul dumneavoastra, ca-l stresati pe curajosul Danilet :D. Pai e bine dom Traian :D?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.