In timp ce Frunzăverde a cerut înregistrarea mărcii „Partidul Naţional Popular Liberal „, Crin Antonescu are treaba cu Basescu

  • Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat în 30 octombrie, într-o adresă către OSIM, înregistrarea mărcii “Partidul Naţional Popular Liberal”, solicitarea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură.

Ce-ar mai putea urma in aceasta mica debandada  organizata intitulata P.N.L. ?  Ca alti vicepresedinti sa pregateasca  infiintarea :
Partidului Naţional Socialist Liberal
Partidului Naţional Taranist Liberal
Partidului Naţional Democrat Liberal
Partidului National Maghiar Liberal s.a.m.d.
In timpul asta, el lider maximo doarme linistit, el are treaba cu Basescu

  • …cu un om intrat, în fond, fraudulos şi pe uşa din dos, împotriva voinţei concetăţenilor săi, în acel sediu simbolic al puterii, eu nu doresc să fac împreună ceremonii – Crin Antonescu despre absenţa de la depunerea jurământului dr Arafat

Lasa Crin, dormi linistit ca-ti „fac” ei ceremonii tie, rabdare. Asta daca, asa cum tocmai aud, nu e o idee persoanala pusa la cale de curand la o nunta.
UPDATE
Dl  Foaie verde ne ia si de tampiti :

  • News Alert – Frunzăverde: Înregistrarea mărcii PNPL la OSIM s-a făcut pentru a evita confuziile în politica româneasca Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat joi, pentru AGERPRES, că înregistrarea la OSIM a mărcii Partidul Naţional Popular Liberal a fost făcută cu intenţia de a bloca utilizarea acestor termeni de către alte posibile formaţiuni politice. Înregistrarea s-a făcut cu intenţia de a reţine această marcă ce conţine cuvintele popular şi liberal pentru a nu se crea confuzii în politica românească în eventualitatea apariţiei unei noi formaţiuni
    politice care să conţină aceşti termeni’, a afirmat Sorin Frunzăverde.
    Vicepreşedintele PNL susţine că în niciun caz nu este vorba de ruperea PNL, singura formaţiune autentică de dreapta pe scena politică românească.
    AGERPRES

11 răspunsuri la „In timp ce Frunzăverde a cerut înregistrarea mărcii „Partidul Naţional Popular Liberal „, Crin Antonescu are treaba cu Basescu”

  1. „Partidului National Socialist Liberal” a mai fost… prin anii 90, ca avea un sediu pe aici, prin cartierul meu… 😆
    Probabil vrea sa se asigure ca nu apar niste clone care sa deruteze electoratul… nu ca ar mai conta… ca e derutat complet! 😆 😆 😆
    Sau, probabil, fiecare vicepresedinte a primit ordin sa infiinteze o filiala partinica… fiecare cu filiala lui in cadrul partidului… 😆 😆 😆 Ce filiala mea… 😆

  2. Sau poate vine de se leagă, Crin însuşi declarând surprinzător acum câteva zile că PNL este mai aproape de Partidul Popular European decât de Liberalii europeni. Iar Frunzăverde a fost unul dintre cei care s-au ocupat de relaţia PD cu PPE.
    Oricât de idiot ar fi Crin, nu cred că nu realizează că relaţia cu PSD nu este tocmai în regulă, fiindcă PSD este partidul mare şi PNL partidul mic. Pe când, cu PD ar fi exact invers. PSD l-a scos la încălzire pentru prezidenţiale pe Oprescu, deci, ca să candideze în 2014 Crin are nevoie de sprijin.
    PD s-a aşezat confortabil în rolul de „balama”, care li se potriveşte de minune şi chibiţează de pe margine.

  3. Nu va asteptati la nimic bun de la Frunzaverde. Sub domnia sa judetul Caras Severin a devenit din unul puternic economic unul care traieste de azi pe maine. Forta de munca tanara din judet migreaza masiv in Timis sau emigreaza mai departe. In plus, gestul sau de tradare de asta vara a fost scanteia care a declansat criza politica.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.