SiFi News – pe cine mai citeaza FAZ : Marcela Simona Fica

Nu ca m-ar mira foarte tare ce apare in FAZ, dar ar fi bine ca teutonul care semneaza sa-i ceara  Monicai Macovei certificatul psihiatric al  fatucii asteia cu enspe conturi de facebook pe care o citeaza nonsalant in articol.
Poate ca reforma in sanatate a avut succes si au wi-fi in sanatoriile pentru „surmenati” pe care unii zic ca le-ar fi vizitat deja
Dar pentru Hotnews si Realitatea, Frankfurter Allgemeine Zeitung poate fi citat fara probleme. Doar nu le credeti redactorii mai sanatosi.
PS
Goofle-searched ” Marcela Simona Fica „. Mi-am facut cruce…

22 de răspunsuri la „SiFi News – pe cine mai citeaza FAZ : Marcela Simona Fica”

  1. Fătuca asta e reală? Și dacă da, umblă liberă pe străzi? Nu sunt specialist, dar părerea mea este că o hăinuță modernă, șic, cu mâneci legate la spate i-ar sta foarte bine. Și cred că ar ajuta-o și niște diazepam. Dar, precum spuneam, nu sunt specialist.

      1. Eroare,nu e marcela fica,este simona ela fica!Când mi-aduc aminte că am fost „prieten” cu ea,când era doar simona fica,şi am colaborat pe problema CIM Krivoi Rog,mă apucă tremuriciul!!!DAR atunci,martie-iulie 2010,era cu 180 de grade pe invers,pe 6 iunie a depus la DIICOT o PLÂNGERE PENALĂ lui băsescu,kovesi,etc.,şi-l ridica în slăvi pe CV Tudor că a depus şi el o plângere penală lui băsescu pentru genocid!!!Din toamna lui 2010 şi-a adăugat şi prenumele „ela” şi a întors armele împotriva adversarilor lui băsescu.Am salvate o grămadă de articole din „vremea bună” în care îi făcea muci pe băse,udrea,videanu,berceanu,etc.!!!A colaborat strâns şi cu nebunul de Robert Horvath (cred că ştii cine e şi ce scrie).A tăiat-o şi cu el brusc cum a tăiat-o şi cu mine!!!
        Am intrat,acum,puţin pe blogul ei şi n-am rezistat mai mult de 30 sec.,e dusă rău de tot cu căpuţul,l-a depăşit pe idolul (reevaluat din toamna lui 2010) căruia i-a acordat şi un premiu de excelenţă 😀 😀 😀 !!!

      2. Scuze Traiane,dar pe blog semnează simona ela fica,nu m-am prins că ela vine de la marcela 😀 !!!Este definitiv irecuperabilă !!!
        DAR n-ar fi de mirare,după ce pleacă băshescu,să se întoarcă iar cu 180 de grade şi să redevină duşmanul de moarte al lui chiorul 😀 !!!De la demenţi mă aştept la orice!!!

        1. Nu, nici pomeneala, ii intereasa sa-l denigreze pe Ponta la comanda, altfel doar nu crezi ca n-a platit-o pe aia cand l-a vizitat la hotel cum se lauda 🙂

      1. A aparut acum, dar zice ca e in asteptare. O fi de la diacritice?

        XL5 says:
        Comentariul tău e în așteptare.
        31 iulie 2012 la 2:31 pm

  2. Nebunia lui Basescu e contagioasa ori avem de-a face cu desavirsirea coruptiei pina la virful piramidei constitutionale iar in ochii lumii se lasa impresia unei melodii stravechi:”Se cerata bradul cu plopu’ „

  3. lol! acum vad ca si faza aia cu faptul ca ponta nu ar avea nu stiu ce certificat pentru acces la informatii secrete tot de ea e dat :)))
    Incredibil cat de idioti sunt ziaristii:))

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.