Dan Voiculescu ii raspunde lui Valentin Stan : too little, too late

Cum dupa un KO, e mai greu cu ridicatul de la podea, Dan Voiculescu ( sau ma rog scribul care ii gestioneaza blogul ) i-a raspuns lui Valentin Stan in 4 fraze , o propozitie si 12 virgule, gestionate intre doua mitocanii ( ” tensionat ” & ” sa se mai caute ” )
Prea putin , prea tarziu : cand unul iti demonstreaza de la A la Z ca nu ai habar despre ce vorbesti, ii raspunzi degeaba ” Du-te ba, nebunule „

24 de răspunsuri la „Dan Voiculescu ii raspunde lui Valentin Stan : too little, too late”

  1. ‘geaba a scris daca n-a pus si un clip corespunzator 😆
    se strofoca spagatistu’ sa spuna ceva,da’ n-am prea inteles ce vrea, asta e pe post de berbece la A3 👿

  2. De scris nu i-a scris tocmai rau motanu’, in sensul ca l-a acuzat ca n-are audienta si atunci vrea sa si-o obtina prin lupta cu el (mogulul cel rau).
    In schimb, la acuzatiile cu Constitutia, raspunsul n-a venit … Foarte probabil ca nu avea ce sa-i reproseze. Eventual sa-i dea una-n cap lui Andon 🙂

  3. Nu vad KO-ul.

    Din ce zice psihopatul (min. 13-14) presedintele semneaza ce a decis guvernul, deci nu vad ce putere are de fapt sa angajeze Romania in ceva.

    ARTICOLUL 91
    (1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil.

  4. Adevarul este ca Sergiu Andon a luat-o-n barba pe buna dreptate: poti sa fii foarte bun avocat, dar in relatii internationale doctoru’ era ala cu laptopu’ ! 😀
    Greseala lui Voiculescu sa mearga pe mina lui Andon si, inca o eroare, sa nu recunoasca franc: ‘da, bey Stane – ai dreptate, eu am fost gagauta la faza asta ca m-am bagat pe un domeniu pe care nu-l stapinesc’.
    Si se incheia dracu’ tarasenia – foarte elegant ! :mrgreen:

      1. Am urmarit disputa Stan (prin telefon) – Andon si ma asteptam sa continue la ‘conexiuni’.
        Nu ma asteptam sa calce pe bec si Voiculescu … :mrgreen:

          1. Cred ca la Dana Grecu, in aceeasi zi in care Voiculescu a fost la Gadea – sau cu o zi mai devreme.
            Ma uit acasa pe inregistrari si iti trimit detaliile.

      2. Adevarul este ca, daca te raportezi strict la ‘constitutie’ facind abstractie de cutumele relatiilor internationale, argumentele lui Andon (reluate si de Voiculescu) erau corecte.
        Numai ca, in acest fel, i-au dat ocazia ba’SECUlui sa mai grohaie pe tema asta !

  5. Pe blogul lui Voiculescu are ‘Bibliotecaru’ un post interesant (nu l-am citit prea atent, am trecut direct la PS): i-a sugerat ‘mogulului’ sa-l scoata pe Stan la o bere !
    Asta le-ar da o muie zdravana oranjgutanilor care palavragesc despre ‘slugile lui Felix’ ! :mrgreen:

  6. Spagatistu a lasat-o in coada de peste ,l-am urmarit ieri din doasca ,in doasca .Problema este ca Felix este bun de fraierit si de luat in barba de la toti pe rind Iliescu ,Constantinescu ,Basescu ,Piedone ,mascarici care ia pus in fruntea PC-ului totul ca sa aiba si el o partidea ,altfel nu il inteleg !!.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.