Boc & Udrea au demis-o pe Andreescu de la SGG. DUPA UN AN.

E bine sa stiti ca mareata ancheta a Antenei 3 e doar o reluare ( ca sa nu-i zic  mica smenozeala ca-n Ferentari )  a dezvaluirilor Kamikaze facute fix cu 11 luni in urma  in „Fratele, fiul și fiica ministrei Andreescu, angajați la stat” din 18 dec 2010. Dar asta e problema celor de la Kamikaze, nu-s eu cel mai mare fan al lor, dar asa stau lucrurile.
Ce voiam sa zic e : un an intreg Boc si Udrea au mers pe burta ( interesele blonde de la RA-APPS, deh ) acoperind-o pe madam Andreescu.Cum va spuneam,ziceti ca Boc e cinstit ?
I lol’d.  ( Poza e din clipul de acum cateva zile din Israel )

16 răspunsuri la „Boc & Udrea au demis-o pe Andreescu de la SGG. DUPA UN AN.”

  1. Cine o suspectează pe Udrea de bune intenții, competență și avere cinstită, nu merită nici măcar apelativul de naiv, poate fi încununat direct cu titlul de idiot. La Boc s-ar mai putea găsi un rudiment de gândire și educație, dar în râgâiala blondă, superestimată și propulsată de lipsa de inspirație politică băsesciană, chiar zac doar ecouri interlope și gafe grotești.
    Românii merită asta, probabil e un blestem pe 20+20 de ani. 🙂

  2. Califarule sa ma ierte dumnezeu despre ce o sa spun ,povestea asta cu Andreeasca imi pare o facatura ,magazin cu articole de pescuit ,magazin pentru mirese si botezuri ,oha ,nu se fac bani din astea ,scrisori de amenintare catre ziaristi ,tipul care a scris este bun de dus la Balaceanca ,cred ca sa mascat o gaura pentru prosti ca mine ,chiar asa stind la marginea drumului pot sa vad tunuri adevarate ,de ce le trebuie familia asta de giboni nu inteleg ,acum ,,,,,o sa vedem in continoare ……

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.