Cine si cum anume ii leaga pe Elena Udrea si regimul Basescu de escrocii Paul „Al Romaniei” si grupul infractional Truica

cristoiu zoom jurnal udreaZice azi noapte nea maistrul gagestean, aparatorul dezinteresat al penalilor

  • Am mers la Jurnal și, surpriză! am descoperit următorul fragment:
    „Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”

Absolut superb. Toate eforturile depuse de Gadea Mihai & Co de a zugravi in cele mai horror culori regimul mafiot Basescu palesc in fata acestor catorva randuri , scrise probabil din pura prostie sau ramolisment. Trec peste faptul ca pentru autor  cuvintele „coruptie, escrocherie, milioane de euro” nu exista, dar ce ne spune el de fapt ?
Ca in regimul Basescu, procuroarea sefa a DIICOT , numita de Basescu, ii raporta constincioasa amicei de shopping, intima lui Basescu, ce mandate de urmarire semneaza ,  pentru cine si in ce cazuri . Dupa care fiind vorba de Andronic Dan, om de casa al lui Basescu, presedintele cere socoteala SRI, in mod firesc nu primeste amanunte despre caz, intima blonda verifica SRI nu se stie prin ce mijloace, iarasi raporteaza la Basescu, s.a.m.d.
Daca nici acesta nu e tabloul perfect al unui regim mafiot, nu stiu care mai e. Deci avem un presedinte consiliat de o blonda al carei sot fura sute de milioane si de un brunet pseudo-consultant-jurnalist care e bagat in escrocherii de alte sute de milioane, blonda afla de la sefa DIICOT ce mafioti are SRI in vizor si le raporteaza ? Splendid sau cum ?
screen-shot-2015-10-08-at-002119-465x390Cam in ce lumina apare acest ex-presedinte in jurul caruia toata lumea fura, inclusiv membri ai familiei sale care aveau legaturi cu clanuri tiganesti, si el se prezinta ca un fel de gugustiuc nestiutor dar se vede in continuare prin carciumi cu ambele personaje de mai sus ?
Inca o data, Cristoiu reuseste ce n-a reusit Antena 3 in 10 ani : zugraveste statul mafiot basist in totala lui splendoare.
PS
Pentru personajele Bica, Udrea si Basescu ar fi bine ca pasajul citat din „jurnal” sa fi fost inventat. Altfel, infractiunile care se pot identifica sunt cam multe

12 răspunsuri la „Cine si cum anume ii leaga pe Elena Udrea si regimul Basescu de escrocii Paul „Al Romaniei” si grupul infractional Truica”

  1. Din toata povestea zugravita in „jurnal” cel mai bine iese SRI. Din pasajul maestrului, rezulta clar ca SRI apara tara de corupti, luptandu-se din rasputeri chiar cu regimul basist. Hmmm….

    Cat despre jurnalul duoamnei Nutzi, nu stim daca e vorba despre un jurnal, personal, ma indoiesc ca duduia stie, poate sau i-ar placea sa scrie un jurnal. Iar daca nu ma insel, care e totusi toata tarasenia din spatele acestui asa zis jurnal? Iar se potriveste, fir-ar sa fie

  2. pai sri nici pe presedinte nu trebuia sa-l informeze pentru ca basescu era prieten cu grupul infractional organizat. si probabil sri a ascuns de basescu faptul ca ii urmarea

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.