Dragnea si glumele despre pensii fix inainte de mitingul „Diasporei”

  • Punctul de pensie va fi de 1.265 lei în 2019, 1.775 lei în 20201.875 lei în 2021, iar apoi se va indexa cu inflația

Ceea ce nu l-au intrebat salariatii GhitaTV pe daddy,  iesit rapid la tv inaintea ministrezei Sticluta de la Olt si fara sa mai astepte vreo dezbatere este  : cum mama naibii poti sa vinzi asemenea baliverne si cine le poate inghiti ?
Hai sa zicem ca ar fi  posibila si chiar sustenabila o majorare a punctului de la cei 1100  din iulie 2018  la 1265 in iulie 2019, deci cu un 15%. Numai ca aici se rupe complet filmul :  cei 1775 promisi pentru 2020 reprezinta o crestere de 40%. Din care palarie o mai scoti amice, cum o rezolvi fara sa dublezi taxele  sau fara sa te imprumuti ? Omori 40% dintre pensionari sau cum ?!
Cum spuneam, sigur ca  salariatii lui Ghita nu erau capabili sa-si intrebe patronul spiritual de asa ceva. De altfel, destul de comica interventia lui daddy Liviu fix in seara cand foarte putina lume inca neplecata la mare era mult mai interesata de meciurile din Europa ( jucau FCSB, Cluj si…Craiolguta 🙂 )
Dar ce sa mai zici cand asisti live la o regie de Cascadorii rasului, cu apelul unui asa-zis preot

”Unii rătăciți, plătiți cu bani murdari de afară, vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă. Să nu-i lăsați (…) Lăsați-i acolo și retrageți-vă la casele voastre (…) Nu fiți părtași la distrugerile lor”

I rest my case : sa crezi  aberatiile demne de „Obregia” emise de un dublu condamnat  repetand  placa deja stricata cu Iohannis care, fiindca in 2019 nu mai poate castiga alegerile,  " incita la violente alaturi de statul paralel, deci  sigur pregătește ceva foarte grav" ? Il trimiti sa se interneze cu tot partidul in frunte cu aia mai mica cu 30 de ani…

Un răspuns la „Dragnea si glumele despre pensii fix inainte de mitingul „Diasporei””

  1. si in america obama/hillary clinton/democratii promiteau mariri de pensii si salarii la stat, pomeni peste pomeni si tot au pierdut in fata lui trump. opozitia sa faca mitinguri ca trump in propriile fiefuri pentru mobilizarea propriului electorat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: