Uitati de #MuiePSD sau #MuieDragnea, urmeaza lovitura de stat din 10 August ! Vin mercenarii sa rupa trupul tarisoarei !!!

In timp ce nasul famigliei PSD, viitor socru mare la Palatul Snagov alaturi de o „soacra” mai tanara decat ginerica si un nas nitelus mafiot, bate campiile si tabla la biserica pastorului PSD Grivco, un pericol major pandeste dupa colt,( acilisea pe intelesul tatei Veoreca ) : lovitura de stat din 10 August !
Deci, cum ziceam, pentru IQ-ul unora care sunt capabili sa arunce doi bani pe palavrele unui mafiot si ale gastii sale de analfabeti, pastorul Gadea, psihopupul spagatist si restul faunei din dotare, ele sunt perfecte.  Cam o data pe saptamana li se explica ca Basescu ( eventual in colaborare cu Iohannis ) a taiat pensiile si salariile pe care , ce noroc, le creste PSDaddy. Si adio subiect, punct, au mai bifat un mare succes pe adresa pensionarilor doritori de excursii  moka in Grecia.
Dar, pentru aceeasi categorie de pacienti, iata si parerea cuplului de comici Ninel&Relu

  • atacarea cladirii Guvernului de catre grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii - din forte para-militare, exceptional pregatiti fizic si psihologic, urmand ca Guvernul sa fie incendiat.
  • In acelasi timp, ar fi puse la cale actiuni politice devastatoare pentru destabilizarea Romaniei, inclusiv o Declaratie de autonomie la Cluj!

Omul zice ca nu crede din ticnelile lui Peia, dar i se par verosimile. Inutil sa mentionez ca habar nu are ce insemna „verosimil” nu ? 🙂 La fel de inutil e sa mai scriu ce festival e la comentarii, dintre care cele mai timide ii recomanda o internare rapida. Dar sa nu credeti ca aceste chestii sunt scrise aiurea, la misto.
Exista un segment de minim 25-50% fake users, de regula peste 60 de ani, agitati cu acces la net, care lupta zilnic impotriva lui Soros, a Carrefour care ne otraveste, a strainilor care fura bogatiile geto-dace, alui Iohannis care vinde copiii romanilor, si asa mai departe. Si toti acestia nu se pisa pe el de vot, dimpotriva, ei sunt cei care voteaza de fiecare data orimii, de la ora 7.
Si unii dintre ei, ca sa ii faca viata frumoasa madamei Mungiu ex-Pippidi, chiar se cred diaspora

2 răspunsuri la „Uitati de #MuiePSD sau #MuieDragnea, urmeaza lovitura de stat din 10 August ! Vin mercenarii sa rupa trupul tarisoarei !!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: