Gargamel si avocatii Mafiei PSD nu se mai ascund

Fara sa mai sinchiseasca de aparente, asa cum scrisesem de ieri, omul de la Iasi a aportat imediat la comanda Grivco 3 anuntand planurile de viitor : o ordonanta de maxima urgenta care sa ii scape pe toti cei care vor gasi „intelegere” la  anumiti judecatori.

  • „Voi propune intr-un timp foarte scurt doamnei  prim-ministru şi Guvernului  adoptarea unei ordonanţe de urgenţă, care să modifice revizuirea instituţiei de reformare a unei hotărâri definitive (…) …va da posibilitatea oricărui condamnat care are sentimentul, convingerea faptului că sentința a fost pe protocol sau pe interceptare nelegală să se apropie de dosar, să ceara unui judecător să verifice dacă hotărârea lui a fost pronunțată pe baza celor două elemente, judecător care să spun „da”, îi admite și îi trimite cauza la rejudecare, sau care să spună „nu, nu e vorba de interceptări nelegale, de protocoale, se respinge (…) Cand ? După ce se termină concediile, imediat după ce se termină concediile” Toader.

Unde ar fi urgenta ? Pastorul PSD -Grivco 3 Gadea n-a simtit nevoia sa mai afle dar poate sa il intrebe pe dublul condamnat Dragnea Liviu Nicolae. Cat despre faptul ca ne-bagatul in seama Gargamel minte cu seninatate, pe cine sa mai mire ?

  • „Voi incerca sa am o discutie cu ei (cu Augustin Lazar si Anca Jurma – n.m. ) cat de curand, sa ii invit la Ministerul Justitiei, sa intreb cat de normal este ca un procuror-sef sa se duca la o ambasada ca l-a chemat nu stiu care ambasador sa-l felicite pentru faptul ca a fost soare astazi si n-a plouat”

„Decat” ca Gargamel minte fara nicio rusine, fiindca intalnirea dintre Hans Klemm si Anca Jurma s-a desfasurat la sediul DNA.

Dar cand mergi la postul TV al unui condamnat,  ca ministru al  Justitiei in guvernul altui condamnat,  in care esti coleg tot cu un condamnat…mai conteaza o minciuna ? Si bineinteles, amicii condamnatilor jubileaza si sustin ideea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: