#MuiePSD a trimis intelighenţiile din dotarea Miliţiei Române in campanie la cerşit

  • „Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.” – Ovidiu Munteanu (purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră) :

Serios vorbind cand il auzi vorbind pe tov’ gradu’ Buda ( predestinat nume n.m. ) Ioan ,  contrazicandu-se de trei ori in doua minute, nu prea ar mai fi multe de comentat despre IQ personajului, dar zic sa lasam instantele sa se pronunte  despre (i)legalitatea comisa de slugile madamei Carmen-pronume-Dan . Despre aberatiile subalternilor, ar fi pierdere de vreme sa comentez, atat ii duce capul.
Pana atunci, hai sa privim nitelus la distractia de pe facebook

Ca de obicei cand sunt provocati, userii se razbuna pe pagina de facebook : Dragnea, Firea, Ponta, ba chiar si Iohannis, stiu mai bine povestea cu  „da like-ul, ia like-ul” ( eventual cu injuraturi la pachet ).  Comica e insa reactia demna de Gâgă a militianului-comunicator care s-a apucat sa cerseasca review-uri pozitive pe…whatsap ?! Serios, cam cata minte ii lipseste daca  nu realizeaza ca ideea lui va deveni publica in 5 minute ?   🙂
Rezultatul servilismului fata de PSD Teleorman ? Poliția Română a ajuns la un  rating 1,2 din 5, dupa ce alaltăieri avea 4,5.
Case closed, cum ar fi spus alt gogosar militian, mai demult…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.