Dancila sau consiliera Alexandrescu ? „Spune tu pe ce-i cunosti dintre prosti pe cei mai prosti ? „

Am o minte, vai de mine,  si ma face de rusine.
Cio-ca, bo-ca , bo-ca, cio-ca.
Spune tu, pe ce-i cunosti dintre prosti pe cei mai prosti?

Evident ca to’arsa premiera VeVe nu putea rata ocazia sa se faca de bafta şi de Ziua Imnului , mutand Câmpia Libertăţii de la Blaj la Alba Iulia şi confundand Unirea din 1918 cu adunările naţionale din 1848, in mesajul original ( ulterior modificat ) de pe situl guvernului :

  • “Marcăm astăzi Ziua Imnului Naţional al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. «Deşteaptă-te, române!» le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertăţii de la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinţei împlinite a românilor de unitate”.

Sigur, cu doar doua zile inainte, noul Bula national  isi completase colectia de gafe antologice  vizitand Muntenegru si Macedonia, dar ar fi superfluu sa mai reluam toate prostiile uneia care a confundat Priștina cu Podgorița si a vorbit despre „macedoni”, pe scurt si fara ocolisuri : femeia e o cretina, o analfabeta functionala.
Totusi reluand ideea, iata cum arata luni la ora 7a.m. ( dimineata, Veoreco ! )   mesajul „corectat” pe situl Guvernului

MWE3YmJhMzUxNGM0MmJhZGYyMDk0NzFjYWQwOGY=.thumb

Cum in cazul de mai sus Viorica Vasilica de la Videle n-a avut niciun fel de de treaba cu ceea s-a postat ( apoi corectat ?!? ) pe site, hai sa lasam aberantul si eternul political corecteness anti-sexist si sa intrebam pe sleau : care e proasta principala din Palatul Victoria, analfabeta functionala Dancila sau umbra ei "consiliera" Alexandrescu Anca ?
La aceasta intrebare nu astept raspuns fiindca il cam cunosc,  ar fi de ajuns un comunicat sec , pe acelasi site al guvernului : persoana XY, responsabila cu tampeniile afisate, a fost concediata ( demisia nu figureaza in vocabularul PSD ).
Dar nu cred sa se intample asa ceva fiindca sloganul PSD pare a fi : cu ale noastre proaste-n frunte, vom avea victorii multe !

2 răspunsuri la „Dancila sau consiliera Alexandrescu ? „Spune tu pe ce-i cunosti dintre prosti pe cei mai prosti ? „”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.