În timpul asta, duamna primar Zero își continuă netulburată pomenile…

  • Primăria Capitalei a mai aprobat o cheltuială de 2,3 milioane de lei pentru organizarea unor evenimente de Zilele Bucureştiului, cu concerte pe o scenă plutitoare pe Dâmboviţa şi pentru deplasarea unei flotile de bărci care să reprezinte regiunile istorice ale României din ţara noastră până în Londra, la Festivalul Tamisei.
    Proiectul Regata Marii Uniri – Flotila România Centenar 2018 se va derula în colaborare cu Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi cu ICR Londra, la propunerea Asociaţiei.

Absolut niciuna dintre ideile madamei primar Zero aka CatastroFirea nu mai poate surprinde, nici macar ticneala ‘kooltoral-sportiva’ cu barcutele patriotice trimise pe Tamisa.
Si daca despre pomenile cu vouchere am mai vorbit, poate ca dupa ochelari  vor urma placile dentare sau locurile de veci, si dupa electrocasnice putem spera la parfumuri, mancare, whatever, ce-o mai avea #emag la vanzare

 

4 răspunsuri la „În timpul asta, duamna primar Zero își continuă netulburată pomenile…”

  1. Eu susțin inițiativa și propun să trimită hidrobiciclete pe Tamisa. Să le arătăm noi englezilor. Iar cei care pedalează să cânte imnul național. Nonstop

  2. Intre timp noi platim tot dezastrul. Sloganul imbecil afisat pe orice, in sectorul 3, de la vestele celor de la salubritate pana la afise stradale cu I love S 3. Sectorul 4, in care locuiesc, fireste ca vine si el cu un slogan cretin si de neinteles, iubesc, muncesc, traiesc in sectorul 4 si apoi scris legat, daca nu ma insel, haicasepoate, Totul culminand cu un desen in mijlocul sloganului, absolut de nepriceput. Ce o vrea sa insemne nu inteleg. Pe bulevardul Tineretului s-a reasfaltat totul desi nu era cazul, apoi s-a scos gardul de la parc dinspre Palatul Copiilor si s-a pus un gardut de metal presarat cu niste porti metalice oribile. Toate vopsite in culori turbate. Peste drum s-a scos gardul de la spatiile verzi de la blocuri si gardul viu si s-au plantat braduti in locul gardului viu. Nu am inteles de ce. S-a montat un gard vopsit albastru violent, iar din loc in loc s-au montat pe gard discuri cu acelasi slogan tembel si acelasi desen nenorocit. Discurile sunt montate pana la jumatatea bulevardului. Probabil ca nu mai aveau. Pe bulevardul Cantemir s-au apucat sa scoata de pe partea carosabila asfaltul turnat acum 7-8 ani, Era bine pus, nici un inghet-dezghet nu a lasat cratere, nu erau gropi, nu erau probleme. Cu toate astea este scos si nu pricep de ce. Trotuarele au fost si ele decopertate si tot felul de insi isi fac in felul asta de lucru. Bancile au fost scoase si puse altele vopsite in acelasi albastru ca si gardul de pe Tineretului. Fiecare banca are un soi de coviltir de lemn, vopsit in cele mai tampite culori. Orasul e o mizerie. Asa se fura bani, asa se platesc amicilor vopselurile care nu se vand, discurile metalice etc. Sunt strazi in orasul asta care n-au vazut in viata lor asfaltul, care nu au canalizare, sunt atatea alte lucruri importante de facut. Dar noi ne ocupam de reasfaltare, sloganuri mizere si impopotionarea orasului, vopsindu-l strident. Totul fara sa intrebe nimeni nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.