Consiglierii secreti ai Guvernului mafiot si un porcusor marca ALDE : Sova Lucian

Chiar daca a solicitat oficial, Recorder nu a reusit sa afle numele consilierilor ministrilor guvernului PSD-ALDE si, bineinteles, nici pe cele ale celor angajati sa serveasca cuplul Dragnea -Tariceanu ( in urma unor solicitări făcute în baza Legii 544, s-a răspuns doar că Dragnea și Tăriceanu au 12 și, respectiv, 5 consilieri, dar numele lor nu pot fi comunicate ).
Deloc putini, peste 140 de consilieri personali plătiți din bugetul de stat, cu numele acestora  fiind „secrete și nu reprezintă informații de interes public „.
In concluzie au fost facute publice doar 20 de nume din vreo 150 si ceva. Nume platite din bani publici , repet, deloc putini. O fi normal ?
Dar ce mai poate fi normal atunci cand intr-un guvern condus de un dublu condamnat printr-o marioneta analfabeta supravegheata de #duamna Anca, ( consiliera iubitoare de diamante din foto ) , il gasim  pe impotentul ministru al Transporturilor , Sova Lucian pre nume, care palmeaza de la buget  4.000 de lei/lunar pentru chirie în Bucureşti, deşi mai are un apartament de 44 mp  in care sta fetita-i studenta care, nu-i asa, ar tusi in  camin.
Cu alte cuvinte, statul ii plateste intretinerea fetitei. Ce spune porcusorul ?

„Așa este legea. Cand se va schimba legea, ne vom conforma. Nu văd de ce ar trebui să mă simt rău dacă respect o prevedere legală”

Da, gigele, asa e legea cand e scrisa de alti hoti. Hai siktir.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.