Apocalipsa lunii roșii n-a venit, dar au avut grijă statul mafiot și ciuma roșie și de chestia asta

  • Înalta Curte de Justiție din Serbia a respins cererea de extrădare a fostului deputat Sebastian Ghiță . Totodată, lui Ghiță i s-a aprobat cererea de azil politic în Serbia fiindca „există pericolul persecuției din motive de opinie politică

Bine-bine, veti zice, toata lumea se astepta la faza asta, date fiind excelentele relatii dintre Serbia-Rusia, inca un scuipat incasat in fata de impotentul stat roman. Asta trecand peste batjocura motivatiei "persecutie din motive politice". Persecutie din partea cui,  poate a puterii  ?
Cui nu i-a pasat nici cat negru sub unghie de tarasenia asta ? Guvernului, fireste, incepand cu responsabilii Dan-pronume-Carmen si Gargamel Toader. De ce s-ar fi strofocat ministrul Justitei de Teleorman ai carui  judecatori l-au lasat sa zburde liber pe inculpatul Ghita, fara macar sa instituie o minima interdictie de parasire a tarii ? Caci despre supravegerea organelor teleormanencei, sa fim seriosi.
Dar Toader Tudorel e momentan ocupat sa gaseasca un nou procuror sef pentru DNA, dar obligatoriu unul dupa chipul si asemanarea guvernului mafiot de care apartine . Deci cum procedeaza ?
Pentru ca are putere absolută în propunerea de numire, nu e obligat de lege să ofere transparență procedurii, nu trebuie să respecte o anume procedura de selecție, nu trebuie să își motiveze decizia de respingere sau de selectare a unui anumit candidat, nu are de respectat vreun termen. Așadar politicianul – ministru face ce vor muschii lui : este atotputernic.
( Evident ca Gargamel se face ca nu aude cand colegul lui din Guvern, cel condamnat la 8 ani cu executare, Valcov Darius, spune ca judecatorii Curtii Supreme lucreaza la ordin. Ia sa fi emis altcineva asemenea enormitate…)
Deci daca traiti cu convingerea ca un sistem judiciar in care un politician coleg cu condamnatii are putere discretionara totala asupra numirii sau revocarii procurorilor-sefi e unul mafiot, poate ii scrieti si presedintelui pe tema asta
…sau poate il lasam in linistea si pacea lui interioara, chestii mai imperturbabile decat ale Sfinxului insusi, fara sa ii cerem sa iasa una-doua si sa injure ca Basescu, poate ii face careva un bine si ii spune ca, la momentul in care va cere alt vot pentru un nou mandat, e posibil sa fie tratat cu acelasi siktir suveran.
So, mein Lieber Präsident, die Geduld hat eine Grenze.

2 răspunsuri la „Apocalipsa lunii roșii n-a venit, dar au avut grijă statul mafiot și ciuma roșie și de chestia asta”

  1. Mutul-săsesc a fost forţat la non-combat de votul nostru şi lipsa de reacţie a străzii, nu işi poate permite o suspendare, ăştia abia aşteaptă să pună o marionetă în fruntea Consiliului Suprem de Apărare a Țării.
    Părerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.