Petre Daea „antisemit” – de ce încă mai e apreciat Băsescu . Plus : o reacție din Israel despre porcii politicieni

Motivele pentru care destui il mai apreciaza pe Basescu ? Iata-le :"marş afară, idiot, ruşine, clown nenorocit, rebut uman". Si cu asta, basta. Basescu, tip care dadea muie live inca de la debutul in politica,  reprezinta ( si el o stie ) imaginea mahalagiului roman in stare pura. Asta nu mai merita discutat, deci punct.
Desigur, ar fi de prisos sa mai discutam despre cretinismul feroce al omului cu oaia, ultra-verificat in 1001 de situatii. Atat poate, atat il duce mintea, asta e. Scuzele au ajutat fix la nimic din momentul in care a fost emis porumbelul. Dar nu despre el e vorba in continuare…
Si totusi, hai sa vedem, cum stam cu porcii din Israel ?

  • Revista Jerusalem Report, care apartine ziarului Jerusalem Post, l-a concediat pe Avi Katz dupa ce caricaturistul i-a portretizat pe membrii guvernului israelian ca fiind porcii din cartea „Ferma Animalelor” a lui George Orwell ( The Guardian ).

Caricaturizarea politicienilor ca porci fiind considerata ca actiune antisemita, (  porcii sunt considerati de evrei animale impure ) , omul a fost dat afara presto, chestie pe care Uniunea Jurnalistilor a considerat-o „decizie inacceptabila”.
In timpul asta, „jurnalistul” in carui emisiune Daea Petre a aruncat aberatia stiuta, a tacut ca un pestisor cuminte dintr-un acvariu de Teleorman.
Cam asta ar fi diferenta dintre diverse specii de animale jurnalisti…

Un răspuns la „Petre Daea „antisemit” – de ce încă mai e apreciat Băsescu . Plus : o reacție din Israel despre porcii politicieni”

  1. Băsea a îndrăgit expresia “Marș afară” de când i-au aruncat polițiștii caschetele în curtea Cotroceniului 😙

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: